Kotisiivooja

Haemme tuetun asumisen palveluita tuottavalle asiakkaallemme

KOTISIIVOOJAA

Tampereen alueelle.

Työtehtävät pitävät sisällään asiakkaiden kotien siisteydestä huolehtimista, kuten imurointi, petivaatteiden vaihto, pölyjen puhdistaminen, keittiön ja kylpytilojen puhdistus.

Sinulla voi olla aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä tai voit olla alan uusi tulokas. Tärkeintä on, että olet luotettava, ahkera ja huolellinen työssäsi. Työssä tarvitaan myös asiakaspalvelutaitoja. B-ajokortti on välttämätön.

Työ on kokoaikainen päivätyö, työaika n. klo 8.00-16.00. Palkkaus on tes:n mukainen. Haemme pitkäaikaista tekijää.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.valtagroup.fi. Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, voit soittaa suoraan ValtaGroupissa Satu Kivekkäälle, p. +358401399993 tai lähetä sähköpostilla yhteydenottopyyntö satu.kivekas@valtagroup.fi.

 

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!