Suomen kielen valmentaja Joensuuhun

Eezy Työllisyyspalvelut
Maistraatinportti 1, 00240 Helsinki
Hae tähän työpaikkaan
Haku alkaa ja päättyy

Haemme suomen kielen valmentajaa Joensuuhun

Tehtäviisi kuuluu yksilöllinen kielivalmennus lähellä työllistymistä oleville maahanmuuttajille, maahanmuuttajien kielitestaus ja alkukartoitukset sekä ryhmäopetuksen sijaistehtävät kotoutumiskoulutuksen ryhmissä. Meillä pedagoginen vapaus on suuri. Pääset päättämään itse kurssin oppimateriaalit ja kirjallisuuden sekä saat suunnitella lukujärjestystä  ja aikatauluja niin, että mukaan mahtuu myös tutustumisretkiä suomalaiseen yhteiskuntaan. 

Tehtävä on määräaikainen vuoden 2024 loppuun. Työ voi olla osa-aikainen tai kokoaikainen. Ilmoitathan hakemuksessasi, millaisesta tuntimäärästä olisit kiinnostunut. 

Etsimämme henkilö

Sinulla on:

  • Soveltuva korkeakoulututkinto
  • Pedagoginen pätevyys
  • Kokemusta suomen kielen opettamisesta maahanmuuttajille

Eduksi luetaan suomen kielen perus- ja aineopinnot (60 op) tai suomi toisena kielenä perus- ja aineopinnot (60op) sekä muu opetus- ja ohjausalan työkokemus ja alueellinen työmarkkinatuntemus. Saatat olla hakemamme henkilö, jos omaat lisäksi hyvät vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot sekä itsenäisen ja joustavan työskentelytavan. Kohtaat valmentajana erilaisia ihmisiä, joten myös ohjauksellinen ote, myönteinen asenne sekä vakuuttava esiintymis- ja läsnäolotaito kuuluvat ominaisuuksiisi.

Tarjoamme

  • Kattavan perehdytyksen ja jatkuvan tuen
  • Työterveyshuollon Mehiläisessä
  • Lounas- sekä liikunta- ja kulttuuriedun ePassilla
  • Moniammatillisen työyhteisön tuen
  • Eezy Valmennuskeskuksen kurssit puoleen hintaan
  • Tuemme ammattitaitoa täydentäviä koulutuksia

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja mielenkiintoisen työn yrityksessä, joka panostaa henkilökuntaan. Meillä vallitsee ystävällinen ja kannustava ilmapiiri, jossa jokaiselle annetaan vapautta ja vastuuta, kaikkia kohdellaan tasa-arvoisesti ja jokainen voi olla avoimesti oma itsensä. Apua saa aina sitä tarvitessaan, ja hyväksi todetuista työtavoista sekä alan ajankohtaisista uutisista vinkataan kollegoillekin. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan, joustavuuden, valmiit erinomaiset materiaalit ja viimeisimmän opetustekniikan ja välineet sekä pedagogisen asiantuntijuuden oman työsi tueksi.

Lähiympäristössä valmentamisen lisäksi matkustamaan valmiille voi avautua työmahdollisuuksia myös muualla päin Suomea. 

MIkäli sinulla on kysyttävää tehtävästä voit ottaa yhteyttä Martti Turuseen, puh. 0504620391, martti.turunen@eezy.fi

 

Koemme, että työllämme on erityinen merkitys: autamme ihmisiä onnistumaan. Mikäli haluat olla mukana auttamassa, laita meille hakemus mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia ja teemme mahdolliset valinnat jo ennen hakuajan päättymistä. 

Eezy Työllisyyspalvelut

Sinä valitset tulevaisuutesi - yhdessä onnistumme! Tällä periaatteella Eezy Työllisyyspalvelut tuottaa valmennus-, ohjaus- kuntoutus- ja kotoutumispalveluita. Moniammatillisen osaamisen kautta kohtaamme yksilöllisesti työnhakija -asiakkaitamme ja teemme vaikuttavaa kotoutumiskoulutusta.  

Eezy Työllisyyspalveluiden tausta ulottuu vuoteen 1975, jolloin Valmennuskeskus ja myöhemmin Valmennuskeskus Public perustettiin. Vuodesta 2021 olemme osa Eezy konsernia ja toimimme valtakunnallisesti koko Suomen alueella. Etsimme jatkuvasti uusia kouluttajia, valmentajia ja kuntoutusohjaajia osaksi joukkoamme. Olemme ylpeitä maineestamme luotettavana, oikeudenmukaisena ja henkilöstöön panostavana työnantajana.

Ota yhteyttä:

Logo

Suomen kielen valmentaja Joensuuhun

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!