Koulupsykologi - Mäntänvuoren Terveys Oy

Hae psykologiksi koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoon! 

Meille Mäntänvuoren Terveydessä unelmien työpaikka tarkoittaa paikkaa, jossa ihminen tulee ensin; paikkaa, johon on mukava tulla, oli sitten asiakas tai henkilöstöä. Tule meille työkaveriksi Suomen sydämeen!  
 
Teemme työtä yhdessä, kehitämme toimintaamme ja kannamme vastuun niin asiakkaan kuin työntekijän hyvinvoinnista. Täällä moikataan ja puhutellaan toisiamme etunimillä.  Meillä kaivataan koulupsykologia – Olisitko se sinä? 

Etsitkö työtä, jossa jokainen päivä on oma tarinansa? 

Olisitko sinä oppilaille se turvallinen aikuinen, joka tarjoaa matalan kynnyksen tukea erilaisiin elämän haasteisiin? Kohtaat niin nuorten tunne-elämän myrskyt kuin oppimisvaikeudet, joten työsi on merkityksellistä sekä oppilaalle, hänen vanhemmilleen kuin toivottavasti myös sinulle itsellesi.  

Ihmisläheisessä työssä tärkeää on taito tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Olet empaattinen ja sinulla on kyky kohdata jokainen nuori yksilönä. Nuorten parissa päivät voivat olla hyvinkin vauhdikkaita ja työ vaatii pitkäjänteisyyttä. Arvostamme sinussa itsenäistä työotetta, ihmissuhdetaitoja ja tiimityötaitoja.  

Miltä työsi tiimissämme näyttää? 

Tukena työssäsi on moniammatillinen oppilashuollon tiimi, jossa kannustamme toinen tosiamme yhteiseen tavoitteeseemme nuorten hyvinvoinnin lisäämiseksi. Toteutat arviointikeskusteluja yhdessä perheen, koulun ja muiden verkostojen kanssa, joissa kartoitetaan oppilaan oppimisvalmiuksia, koulunkäyntivaikeuksia sekä psyykkisistä hyvinvointia. Perustehtävään kuuluu myös lyhytinterventioita sekä kuntouttavaa ja/tai terapeuttista työskentelyä nuorten kanssa.  

Voit olla opinnoissasi loppuvaiheen opiskelija tai olla jo rautainen alan ammattilainen. Meillä voit myös suorittaa psykologiopintoihin liittyvän harjoittelun ohjatusti.  

Sinulla on mahdollisuus käyttää laajasti osaamistasi ja luovuuttasi työtehtävien suunnittelussa ja toteuttamisessa. Työnkuva on siis laaja, monipuolinen ja ennen kaikkea sinun näköisesi! 

Haluamme, että viihdyt työssäsi ja voit hyvin myös vapaa-ajalla. 

Me Mäntänvuoren Terveydessä tuemme sinun ja koko tiimin työtä kattavalla perehdytyksellä, säännöllisellä ryhmätyönohjauksella sekä mahdollisuudella erikoislääkärin konsultaatioon oppilaita koskevissa asioissa.   

Tarjoamme työntekijöillemme lisäksi hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-, hyvinvointi- ja kulttuuripassiedun. Olemme osa Pihlajalinna-konsernia, jonka myötä olet oikeutettu myös kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.  

Loppuun vielä muutama tärkeä käytännön asia… 

  • Oman auton käyttömahdollisuus on työn kannalta välttämätöntä.  
  • Olemme savuton työyhteisö. 
  • Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen psykologin laillistus.  
  • Tehtävään valittavan on esitettävä rikosrekisteriote ennen tehtävän vastaanottamista (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) sekä Sosiaali- ja terveydenhuollon asiakas- ja potilastyössä edellytetään tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta.  
  • Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan valintapäätöksen saatuaan määräajassa.  
  • Työsuhteen ehdot määräytyvät TpTes:n mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.  
  • Palkka neuvoteltavissa osaamisen ja kokemuksen mukaan! Esitäthän toiveesi. 

Lisätietoja tehtävästä antaa 

Palveluvastaava: Janica Enoranta  

p.050 358 9112 janica.enoranta@pihlajalinna.fi 

Palvelupäällikkö: Virve Marttila  

p. 050 583 7511 virve.marttila@pihlajalinna.fi 

Hakuaikaa 31.7.24 asti. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

 

Haku alkaa ja päättyy

Janica Enoranta

Puhelin: 0503589112
Sijainti: Vilpunkatu 6, Vilppula
Logo

Koulupsykologi - Mäntänvuoren Terveys Oy

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!