Koulupsykologi

Haemme koulupsykologeja toistaiseksi voimassa olevaan täysiaikaiseen/osa-aikaiseen työsuhteeseen tai ammatinharjoittajaksi Mielen Pihlajalinna -palveluun eri puolille Suomea.

Mielen Pihlajalinnan menestyksekäs kasvu osana Pihlajalinnaa jatkuu ja haemmekin nyt koulupsykologeja eri puolille Suomea vastaamaan psykologisten tutkimusten ja/tai psykologin päivätyön tuottamisesta hyvinvointialueiden tarpeiden mukaisesti. Pääasiallisesti haemme nyt koulupsykologia lähityön tekemiseen. Riippuen tilauksistamme, myös etätyö on mahdollista. Kerrothan hakemuksessasi, millä alueella voit työskennellä (esimerkiksi kunta tai hyvinvointialue).

Hakemillamme psykologeilla on jo jonkin verran kokemusta nuorten parissa työskentelystä, hyvä koulumaailman ja opiskeluhuollon tuntemus sekä itseohjautuva työskentelyote. Toivomme lisäksi konkreettista kokemusta koulupsykologisten tutkimusten tekemisestä sekä koulupsykologin työstä. 

Työtä on mahdollista tehdä oman elämäntilanteesi mukaan osa-aikaisesti, palkkasuhteisena tai ammatinharjoittajana. Palkka-/palkkiomallimme ovat kilpailukykyisiä. 

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen psykologin pätevyys. Kielitaitovaatimuksena on erinomainen suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Ruotsin ja/tai englannin kielen taito katsotaan eduksi.  

Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.  

Mielen Pihlajalinna on mielenhyvinvoinnin ammattilaisten keskittymä, jossa osa työstä tuotetaan etäpalveluna. Mielen Pihlajalinna tuottaa esimerkiksi matalan kynnyksen apua mielenterveyden sekä unettomuuden haasteisiin. Meillä työskentelee mielen hyvinvoinnin ammattilaisia kuten psykiatrian erikoislääkäreitä, psykiatrisia sairaanhoitajia, psykoterapeutteja ja psykologeja. 

Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Meillä on lähes 6000 työntekijää ja laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Me olemme Pihlajalinnassa kiteyttäneet omaksi tehtäväksemme auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Jokainen pihlajalinnalainen vaikuttaa siihen omalla työllään. Hae mukaan tiimiimme, jos tämä tavoite tuntuu sinustakin henkilökohtaisesti tärkeältä. 

Lähetäthän CV:si, hakemuksesi ja palkka/palkkiotoiveesi mahdollisimman pian ilmoituksesta löytyvästä linkistä. Hakuaikaa tehtävässä on 22.12.2023 asti, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. 

Kysythän tarvittaessa lisää. Lisätietoja antaa mahdollisesti tuleva tiimisi palveluvastaava Mari Takala, mari.takala@pihlajalinna.fi 

Haku alkaa ja päättyy

Mielen Pihlaja

Sijainti: Leppävaarankatu 7 A 02600 Espoo
Logo

Koulupsykologi

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!