KOULUTUS-/VALMENNUSPÄÄLLIKKÖ

”Agility on iloinen, vauhdikas ja hyvinvointia edistävä urheilulaji”

Suomen Agilityliitto (SAGI) edistää ja kehittää agilityurheilua ja -harrastustoimintaa 245 jäsenyhdistyksen kautta. Liikutamme vuosittain 14.000 alan harrastajaa ja tavoitteenamme onkin harrastajien fyysinen, psyykkinen ja sosiaalinen kehittäminen. Kannustamme kaiken ikäisiä ihmisiä fyysiseen aktiivisuuteen, liikkumiseen, urheiluun ja seuratoimintaan. Tavoitteena on myös edistää koirien koulutusta ja hyvinvointia sekä parantaa yleistä koiranpitoa.

SAGI on agilityseurojen keskusjärjestö ja agilityharrastuksen etujärjestö. Olemme myös Suomen Olympiakomitean ja Suomen Kennelliiton jäsen.

Toiminnassamme keskeistä on kilpailu-, koulutus- ja valmennustoiminta. Nuoriso-, seniori- ja paragilityharrastajat ovat tärkeä osa toimintaa ja heidät huomioidaan kaikilla osa-alueilla.

Toimintamme kehittyessä etsimme nyt Sinua

KOULUTUS-/VALMENNUSPÄÄLLIKKÖ

vastaamaan harrastajien, tuomarien, seuratoimijoiden kuin toimihenkilöidenkin koulutus- ja urapolkujen kehityksestä ja hallinnoinnista. Emme etsi kouluttajaa vaan koulutus- ja valmennustyön organisoijaa ja kehittäjää. Pääperiaatteina on ylläpitää ja kehittää kansallista, kokonaisvaltaista lajiosaamista rakentamamme urapolkumallin avulla. Koulutustoiminnan tavoitteina on saavuttaa kansainvälisesti merkittävä asema agilityn koulutus- ja valmennusjärjestelmien kehittäjänä sekä kouluttaa kansainvälisesti arvostettuja lajiosaajia. Panostamme vahvasti nuorisotyöhön.

Käytännössä työssäsi vastaat

  • Jäsenyhdistystemme valmennusosaamisen edistymisestä
  • Koulutus- ja valmennustilaisuuksiemme käytännön organisoinnista
  • Moodle oppimisympäristömme kehittymisestä
  • Sidosryhmätyöstä esim. Suomen Urheiluopiston, Olympiakomitean ja Suomen Valmentajat ry:n kanssa koulutus- ja valmennuskysymyksissä

Tulet meille keskeiseen rooliin ja työtäsi tukee ja ohjaa järjestöpäällikkömme ja koulutustoimikuntamme.

Odotuksemme

Odotamme Sinulta alan koulutusta, valmennuskokemusta, pedagogista osaamista ja kokemusta seuratoiminnasta tai työskentelystä kolmannella sektorilla. Työssä onnistuminen edellyttää Moodle- tms. oppimisympäristöosaamista ja kokemus nuorisourheilun kehittämisestä on vahvaksi eduksi.

Itseohjautuva, aktiivinen ja joustava ote kuvaavat työtapaasi ja olet luonteva vuorovaikutustilanteissa.  

Tarjoamme

Toimintamme on vakaalla pohjalla, avointa, demokraattista, vuorovaikutteista ja kansainvälistä. Toimintamme perustuu liikunnan eettisiin arvoihin, urheilun reilun pelin periaatteisiin, tasa-arvon edistämiseen ja hyvän koiranpitotavan vaalimiseen.

Meillä on hyvä henki ja tekemisen meininki.

Toimintamme kasvaa ja kehittyy – tehtävänkuvaasi voidaan muokata osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan.

Voit työskennellä Helsingin toimistollamme tai rakennamme toimivat yhteydet sinne missä asut. Erilaisiin tapahtumiin osallistuminen on osa työtäsi – matkapäiviä tulee vuodessa n.30.

Tästä eteenpäin

Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta 4.2. mennessä ja lisätietoa saat rekrytointikonsultti Lauri Taalikalta 041 3133 180 . Lisätietoa meistä allaolevista linkeistä.

Haku alkaa ja päättyy

Suomen Agilityliitto

 

 

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!