Koulutuspäällikkö, aluejohtaja

STEP-koulutus
Opistontie 21, Ruokolahti
Haku alkaa ja päättyy

Kiinnostaako koulutuksen kehittäminen? Sykkiikö sydämesi yhteisen hyvän rakentamiselle? 

Haemme joukkoomme koulutuspäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Ruokolahden kampukselle. Koulutuspäällikkö vastaa kampuksen koulutusten järjestämisestä, ja niihin liittyvistä hallinnollisista tehtävistä. Lisäksi hän toimii kampuksen opetus- ja ohjaushenkilöstön esihenkilönä sekä käyttää rehtorin toimivaltaa aluejohtajan roolissa. 

STEP-koulutus on monialainen ja valtakunnallinen oppilaitos, jonka vahvuutena ovat hyvinvoinnin, kasvatuksen ja ohjauksen asiantuntijuus, sosiaalieettinen arvo-osaaminen ja kulttuurinen monimuotoisuus. STEP-koulutuskokonaisuuteen kuuluvat ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus. Kampuksiamme on kuuden maakunnan alueella ja näiden lisäksi järjestämme koulutusta kuudellatoista eri paikkakunnalla. Palveluksessamme työskentelee n. 250 henkilöä. 

Hakijalta edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, opettajan kelpoisuutta sekä kokemusta esihenkilötyöstä. Opetustoimen hallinnon tuntemus on edellytys tehtävässä onnistumisessa. Katsomme eduksi työkokemuksen koulutussektorin hallintotehtävistä. Opetushallinnon tutkinnon tai vastaavat opinnot voi suorittaa kahden vuoden aikana tehtävän vastaanottamisen jälkeen. Arvostamme Primus- ja Kurre-järjestelmien käytön osaamista. Lisäksi arvostamme yrittäjämäistä ja ratkaisukeskeistä työotetta sekä kykyä rakentavaan vuorovaikutukseen. 

Tehtävässä on sopimuspalkka. Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaan. Noudatamme 6 kuukauden koeaikaa. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, viimeistään 17.10.2022 tai sopimuksen mukaan. 

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Työpaikka on savuton. 

Oletko etsimämme henkilö? Hae tehtävään sähköisellä lomakkeella heti tänään, mutta viimeistään 9.10.2022. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Huom! Hakuaikaa on jatkettu. Jo hakeneet hakijat huomioidaan.  

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään koulutusjohtaja Jaana Väisänen puh. 040 824 1729. 

STEP-koulutus

TULE SELLAISENA KUIN OLET!

STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus, ja kuuluu Kirkkopalvelut-konserniin. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle, ja on kasvatus- ja ohjausalan suurin kouluttaja Suomessa. Oppilaitoksen vapaan sivistystyön lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita vuosittain. Kampukset sijaitsevat Järvenpäässä, Kaustisella, Lapualla, Pieksämäellä, Ruokolahdella ja Uudessakaarlepyyssä. Kampusalueiden ulkopuolella ammatillista koulutusta on tarjolla lisäksi 18 paikkakunnalla: Helsinki, Tampere, Espoo, Seinäjoki, Jyväskylä, Lappeenranta, Kuopio, Joensuu, Savonlinna, Kouvola, Porvoo, Pori, Kauniainen, Kauhajoki, Kirkkonummi, Riihimäki, Janakkala ja Hollola. STEP-koulutuksen liikevaihto vuonna 2020 oli runsaat 21 miljoonaa euroa. Työntekijöitä on 250.

Kirkkopalvelut ry on seurakuntien ja kristillisten toimijoiden valtakunnallinen yhteistyö- ja palvelujärjestö, hyvinvointi- ja koulutuspalvelujen tuottaja sekä hyväntekeväisyystoimija.STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus. Päiväkoti Valona toimii Järvenpäässä ja lastenkoti Valona Pieksämäellä. Valona Vanhuspalvelut tarjoaa tehostetun palveluasumisen hoitopaikkoja ikäihmisille Pieksämäellä. Organisoimme Yhteisvastuukeräys- ja Seurakuntavaalikampanjan sekä Kotimaanapu.fi-, Ruoka-apu.fi- ja Vapaaehtoistyo.fi -palvelut. Järjestämme Kirkkopäivät ja Tiekirkko-toimintaa.

Ota yhteyttä:

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!