Koulutussuunnittelija

Haemme Terveys osaamisalueelle koulutussuunnittelijaa määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.5.2023 - 31.5.2024 (aloitus sopimuksen mukaan). Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto tai muu tehtävään soveltuva tutkinto. 

Keskeisenä työtehtävänä on koulutus- ja vuosisuunnittelu ensisijaisesti englanninkielisissä tutkintoon johtavissa sekä muissa koulutuksissamme. Työtehtäviin kuuluvat opetustarjonnan ja toteutusten hallinnointi, lukujärjestyssuunnittelu yhteistyössä opetushenkilöstön kanssa, erilaiset neuvonta- ja viestintätehtävät sekä hallinnolliset tehtävät.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää erinomaisia yhteistyö- ja organisointitaitoja, kykyä itsenäiseen ja aktiiviseen työskentelyyn, vahvaa tietoteknistä osaamista sekä hyvää englannin kielen taitoa.

Lisätietoja tehtävästä saa osaamisaluepäällikkö Päivi Haaralalta p. 040 3340 923, paivi.haarala@metropolia.fi.

 

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

Metropolia Ammattikorkeakoulu

Metropolia on pääkaupunkiseudulla toimiva kansainvälinen ja monialainen Suomen suurin ammattikorkeakoulu. Koulutamme kulttuurin, liiketalouden, sosiaali- ja terveysalan sekä tekniikan asiantuntijoita ja kehittäjiä. Muodostamme 16 700 opiskelijan ja yli 1 000 asiantuntijan yhteisön, jossa erilaiset ihmiset ja maailmat kohtaavat.     

Olemme korkeakoulutuksen rohkea uudistaja ja rakennamme kestävää tulevaisuutta tiiviissä yhteistyössä työelämän kanssa. Ratkaisijakorkeakouluna tuemme tuoretta ajattelua, uusia innovaatioita sekä rohkeita kokeiluja. Vuosittain toteutamme yli 100 tutkimus- ja kehityshanketta, yhteiskunnan ja ihmisen parhaaksi. Metropolian liikevaihto on 111 miljoonaa euroa, josta TKI- ja liiketoiminta muodostavat kasvavan osan.

Kun haluat ratkaisijaksi - tule meille. 

Sijainti: Myllypurontie 1
Logo

Koulutussuunnittelija

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!