Koulutussuunnittelija

Metropolia ammattikorkeakoulun Puhtaat ja älykkäät ratkaisut -osaamisalue panostaa vahvasti teknologisiin ratkaisuihin tulevaisuuden - ja nykypäivän -haasteiden ratkaisemiseksi. Puhtaat ja älykkäät ratkaisut -osaamisalue muodostaa kombinaation, jossa kohtaavat vahvat toimialat sekä poikkitieteellinen osaaminen. Keskitymme vahvasti teollisuusympäristöön, johon yhdistyy luovalla tavalla sähkötekniikan, automaation, elektroniikan, ympäristötekniikan ja analytiikan ratkaisut.

Haemme nyt Myyrmäen kampuksellemme opiskelijoiden ohjauksesta kiinnostunutta koulutussuunnittelijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen sopimuksen mukaan alkaen. 

Koulutussuunnittelijan vastuulla on opiskelijoiden opinto-ohjaus ja -neuvonta, koulutuksen suunnittelu- ja kehittämistehtävät ja tutkinto-ohjelmien tiedotukseen ja viestintään liittyvät tehtävät. Koulutussuunnittelija toimii tiiviisti yhdessä Metropolian opiskelijoiden ja henkilökunnan kanssa. Myös ulkomaalaisten opiskelijoiden opinto-ohjaus kuuluu tehtävään.  

Tehtävässä vaaditaan soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ohjaustyöstä ja opintohallinnon tehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta sekä kykyä työskennellä autonomisesti. Koulutussuunnittelija hallitsee laajoja kokonaisuuksia sekä koulutuksen suunnitteluun liittyviä prosesseja. Tehtävässä tarvitaan myös hyviä vuorovaikutustaitoja ja tietoteknisiä valmiuksia. Työn kansainvälisyydestä johtuen työkielet ovat suomi ja englanti.

Tarjoamme henkilökunnallemme mielenkiintoisen työskentely-ympäristön Puhtaat ja älykkäät ratkaisut -osaamisalueella, jonka tutkinto-ohjelmissa annetaan opetusta ajankohtaisissa aiheissa kohti resurssitehokkaampaa ja vihreämpää teknologiaa. 

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n Yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaisesti. 

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Tutkintovastaava Tomi Hämäläinen: tomi.hamalainen@metropolia.fi / 040 3346 406

Tutkintovastaava Raisa Kallio: raisa.kallio@metropolia.fi / 040 1801 101

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva

Metropolia Ammattikorkeakoulu

Metropolia on pääkaupunkiseudulla toimiva kansainvälinen ja monialainen Suomen suurin ammattikorkeakoulu. Koulutamme kulttuurin, liiketalouden, sosiaali- ja terveysalan sekä tekniikan asiantuntijoita ja kehittäjiä. Muodostamme 16 700 opiskelijan ja yli 1 000 asiantuntijan yhteisön, jossa erilaiset ihmiset ja maailmat kohtaavat.     

Olemme korkeakoulutuksen rohkea uudistaja ja rakennamme kestävää tulevaisuutta tiiviissä yhteistyössä työelämän kanssa. Ratkaisijakorkeakouluna tuemme tuoretta ajattelua, uusia innovaatioita sekä rohkeita kokeiluja. Vuosittain toteutamme yli 100 tutkimus- ja kehityshanketta, yhteiskunnan ja ihmisen parhaaksi. Metropolian liikevaihto on 111 miljoonaa euroa, josta TKI- ja liiketoiminta muodostavat kasvavan osan.

Kun haluat ratkaisijaksi - tule meille. 

Sijainti: Leiritie 1
Logo

Koulutussuunnittelija

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!