Infraosaaja, lähde radalle!

 

Kiinnostaako sinua työ vaativan ratarakentamisen toteuttajaporukassa? Olisitko sinä uusi rataosaajamme? Me kreatelaiset arvostamme ammattitaitoa ja halua osaamisen kartuttamiseen monimuotoisissa hankkeissa. Meille on tärkeätä, että koet arvomme ja toimintatapamme omaksesi sekä toimit niiden mukaisesti. Työn tekeminen oikein on tahdon asia ja tahdomme yhdessä rakentaa parempaa tulevaisuutta!

 

Raideliikenne ei ole pitkän historiansa aikana menettänyt merkitystään, vaan rata- ja raitioteiden käyttö lisääntyy osana vihreää siirtymää. Myös ratainfralle asetetut vaatimukset nousevat suurien nopeuksien myötä ja rakentaminen muuttuu entistä teknisemmäksi. Kreatella on omaa syvällistä ratarakentamisen osaamista, jota hyödynnetään niin yhteishankkeissa kuin itsenäisissä rataprojekteissa. Ratarakentamisen kilpailukykyisenä ja ratkaisukeskeisenä osaajana toteutamme haastavammatkin projektit ammattitaidolla.

 

Etsimme tällä hetkellä ratarakentamisen osaajia erilaisiin projekteihin ympäri Suomen 👇

 

Työmaapäällikkönä vastaat töiden kustannustehokkaasta johtamisesta oman vastuualueesi osalta. Saat tiimisi pelaamaan hyvin yhteen yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Työnjohtajana vastaat työmaalla erikseen sovituista työvaiheista ja niiden etenemisestä aikataulun, budjetin, suunnitelmien ja laadullisten vaatimusten mukaisesti.

Tukemiskoneenkuljettajana työtehtävänäsi on kuljettaa ratatyökoneita sekä toimit ketterästi eri työtehtävissä tukemiskoneen miehistön kanssa. 

Ratatyökoneenkuljettajana työtehtävänäsi on siirtää tukemiskoneita eri työmaille. 

Sähkö(rata)asentajana työtehtävänäsi on sähköratajärjestelmiin liittyvät asennustyöt ammattitaitoisen työyhteisön jäsenenä. 

Turvalaiteasentajana työtehtävänäsi on raideliikenteessä käytettävien turvalaitteiden asennustyöt sekä raidesähköistykseen liittyvien järjestelmien työt. 

Mittahenkilönä työtehtäviäsi on maastomittaaminen gps ja takymetrilaitteistolla sekä tietomallien ja mittausaineiston käsittely. Osaat tulkita erilaisia kuvia ja piirustuksia sekä mittaamaan niiden ja oman osaamisesi pohjalta oikein.

 

Kreaten työmailla pääset tekemään työtä infra-alalla vahvojen ammattilaisten seurassa ja sinua odottavat innostavat kollegat. 

 

Rakennamme ympäri Suomen, joten työtehtävät edellyttävät matkustusvalmiutta. Alalla vaadittavat turvallisuuteen liittyvät koulutukset ovat edellytyksenä laadukkaalle työskentelylle. Voit suorittaa koulutukset myös työnaloituksen yhteydessä.  

 

Haku alkaa ja päättyy

Etsimämme henkilö

 • On vastuullinen ja sinnikäs
 • On paineensietokykyinen ja joustava
 • Omaa hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot
 • Omaa kokemusta ratarakentamisesta tai intoa kehittyä infra-alan huippuammattilaiseksi
 • On valmis saumattomaan yhteistyöhön

Tarjoamme

 • Kattavat työterveyspalvelut
 • Hyvän perehdytyksen
 • Mukavat työkaverit
 • Monipuolisen työympäristön
 • Koulutukset
 • Liikunta- ja kulttuurietuudet, hyvinvointivalmennuksia sekä mahdollisuuden työsuhdepolkupyörään
 • Vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen

Kreate Oy

Sanomme olevamme infra-alan edelläkävijöitä, ja myös tarkoitamme sitä. Siksi etsimme työntekijöitä, jotka eivät mene massan mukana vaan haastavat itsensä joka päivä. Edellytämme henkilöstöltämme suoraselkäisyyttä, sillä olemme tunnettuja siitä, että pidämme antamamme lupaukset.

Toteutamme vaativimmatkin infrarakentamisen kohteet. Palvelumme tuovat ratkaisuja siltoihin, teihin ja ratoihin, ympäristö- ja pohjarakentamiseen, kiertotalouteen sekä geoteknisiin tarpeisiin. Panostamme työn ja projektinhallinnan laatuun. Meille on tärkeää myös innovoida ja kehittää koko ajan toimintatapojamme. Näin voimme tarjota asiakkaalle paitsi laadullisesti myös kustannuksiltaan parempia ratkaisuja.

Urakoimme ympäri Suomen ja toimipaikkamme löytyvät Tuusulasta, Tampereelta, Hämeenlinnasta, Kouvolasta, Joensuusta, Lappeenrannasta, Seinäjoelta ja Oulusta. Lisäksi osakkuusyrityksellämme KFS Finland Oy:llä on toimipisteet Tuusulassa, Hämeenlinnassa, Maskussa, Tampereella ja Lappeenrannassa.

 

Puhelin: +358 207851480
Sijainti: Haarakaari 42 04360 Tuusula

Tiedustelut : Yksikönjohtaja Timo Leppänen puh. 040 8210143 tai timo.leppanen@kreate.fi

Logo

Infraosaaja, lähde radalle!

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!