Kreate Oy ja KFS Finland Oy - Haalariharjoittelu, kesätyö 2024

 

Haemme kesätyöntekijöitä infra-alalle!

 

Kreaten työmaalla pääset oppimaan infra-alaa vahvojen ammattilaisten seurassa. Kesätöissä pääset soveltamaan opiskelemiasi asioita oikeassa työmaaympäristössä. Harjoittelussa opit tuntemaan yrityksemme ja työmaillamme vallitsevat toimintatavat sekä projektien hallintaan ja pyörittämiseen liittyviä arjen taitoja. Työturvallisuus on meille ehdottoman tärkeä asia ja edellytämme kaikilta työntekijöiltämme kiinnostusta työturvallisuuteen sekä vastuullista työskentelyotetta.

 

Haalariharjoitteluun edellytämme, että sinulla on käynnissä olevat rakennusalan opinnot (esim. rakennusmestari, rakennustekniikkainsinööri AMK).  Infra-alalle suuntautuminen katsotaan aina eduksesi!

 

Haalariharjoittelussa pääset mukaan eri työvaiheisiin infra-alan työmailla taitavan henkilöstömme opastuksella ja näet konkreettisesti miten projektit etenevät ammattilaisten käsissä. Sinulle tulee tutuksi työmaan perusperiaatteet ja saat arvokasta tietoa maanrakentamisesta. Harjoittelun jälkeen osaat vastata kysymykseen: onko infra-ala sinun juttusi? Haalariharjoittelussa voi vierähtää kaksikin kesää. Näin saat kerrytettyä mahdollisimman kattavasti kokemusta eri työvaiheista ja omaat vahvan pohjan ajatellen tulevaa työnjohtoharjoittelua.

 

 

Haku alkaa ja päättyy

Tarjoamme

  • Hyvän perehdytyksen
  • Ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit, jotka eivät jätä sinua pulaan tiukassakaan tilanteessa
  • Ateriakorvaukset ja päivärahat
  • Monipuolisen työympäristön
  • Kattavan koulutustarjonnan
  • Kilpailukykyisen palkan

Kreate Oy

Sanomme olevamme infra-alan edelläkävijöitä, ja myös tarkoitamme sitä. Siksi etsimme työntekijöitä, jotka eivät mene massan mukana vaan haastavat itsensä joka päivä. Edellytämme henkilöstöltämme suoraselkäisyyttä, sillä olemme tunnettuja siitä, että pidämme antamamme lupaukset.

Toteutamme vaativimmatkin infrarakentamisen kohteet. Palvelumme tuovat ratkaisuja siltoihin, teihin ja ratoihin, ympäristö- ja pohjarakentamiseen, kiertotalouteen sekä geoteknisiin tarpeisiin. Panostamme työn ja projektinhallinnan laatuun. Meille on tärkeää myös innovoida ja kehittää koko ajan toimintatapojamme. Näin voimme tarjota asiakkaalle paitsi laadullisesti myös kustannuksiltaan parempia ratkaisuja.

Urakoimme ympäri Suomen ja toimipaikkamme löytyvät Tuusulasta, Tampereelta, Hämeenlinnasta, Kouvolasta, Joensuusta, Lappeenrannasta, Seinäjoelta ja Oulusta. Lisäksi osakkuusyrityksellämme KFS Finland Oy:llä on toimipisteet Tuusulassa, Hämeenlinnassa, Maskussa, Tampereella ja Lappeenrannassa.

 

Puhelin: +358 207 851 480
Sijainti: Haarakaari 42 04360 Tuusula

Työsuhdetyyppi: Kesätyö

Työn laatu: Kokopäiväinen

 

Logo

Kreate Oy ja KFS Finland Oy - Haalariharjoittelu, kesätyö 2024

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!