Kreate Oy ja KFS Finland Oy - Työnjohtoharjoittelu, kesätyö 2024

Haemme kesätyöntekijöitä työnjohtotehtäviin!

 

Kreaten työmaalla pääset oppimaan infra-alaa vahvojen ammattilaisten seurassa. Kesätöissä pääset soveltamaan opiskelemiasi asioita käytännössä oikeassa työmaaympäristössä. Harjoittelussa opit tuntemaan yrityksemme ja työmaillamme vallitsevat toimintatavat, sekä projektien hallintaan ja pyörittämiseen liittyviä arjen taitoja. Työturvallisuus on meille ehdottoman tärkeä asia ja edellytämme kaikilta työntekijöiltämme kiinnostusta työturvallisuuteen sekä vastuullista työskentelyotetta.

 

Työnjohtotehtävissä vastaat siitä, että työntekijät suorittavat työnsä turvallisesti työmaalla ja heillä on tarvittavat työvälineet sekä annat heille työtehtäviä, jotta projekti etenee sujuvasti. Työtehtäviisi harjoittelun aikana voi kuulua myös työntekijöiden työaikakirjauksien seurantaa. Kun kokemusta karttuu, myös vastuualueesi halutessasi kasvaa. Yksin et kuitenkaan jää eli saat varmasti tarvittavan tuen koko henkilöstöltämme.

 

Työmaainsinööriharjoittelijan tehtävät sisältävät esimerkiksi vastaavan työnjohtajan avustamista aikataulusuunnittelussa ja -seurannassa sekä hankinnoissa. Kokemuksen karttuessa vastuualueesi kasvaa. Työmaainsinöörinä varmistat, että projektit jatkuvat suunnitellusti ja että oikea tavara on tilattuna oikeaan aikaan. Vaikutat siis omalla työpanoksellasi ratkaisevasti koko projektin tulokseen. Tukenasi sinulla on vahvan ammattitaidon omaava henkilöstö, jotka varmistavat, että onnistut työssäsi.

 

Vuorovaikutus- ja yhteistyötaitosi punnitaan yhteistyökumppaneiden ja työyhteisön yhteensovittamisessa sekä yhdessä ohjautuvan tiimin rakentamisessa. Innostut uuden oppimisesta ja tunnet paloa laajentaa sekä jakaa osaamistasi.

Haku alkaa ja päättyy

Tarjoamme

  • Hyvän perehdytyksen
  • Ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit, jotka eivät jätä sinua pulaan tiukassakaan tilanteessa
  • Ateriakorvaukset ja päivärahat
  • Monipuolisen työympäristön
  • Kattavan koulutustarjonnan
  • Kilpailukykyisen palkan

Kreate Oy

Sanomme olevamme infra-alan edelläkävijöitä, ja myös tarkoitamme sitä. Siksi etsimme työntekijöitä, jotka eivät mene massan mukana vaan haastavat itsensä joka päivä. Edellytämme henkilöstöltämme suoraselkäisyyttä, sillä olemme tunnettuja siitä, että pidämme antamamme lupaukset.

Toteutamme vaativimmatkin infrarakentamisen kohteet. Palvelumme tuovat ratkaisuja siltoihin, teihin ja ratoihin, ympäristö- ja pohjarakentamiseen, kiertotalouteen sekä geoteknisiin tarpeisiin. Panostamme työn ja projektinhallinnan laatuun. Meille on tärkeää myös innovoida ja kehittää koko ajan toimintatapojamme. Näin voimme tarjota asiakkaalle paitsi laadullisesti myös kustannuksiltaan parempia ratkaisuja.

Urakoimme ympäri Suomen ja toimipaikkamme löytyvät Tuusulasta, Tampereelta, Hämeenlinnasta, Kouvolasta, Joensuusta, Lappeenrannasta, Seinäjoelta ja Oulusta. Lisäksi osakkuusyrityksellämme KFS Finland Oy:llä on toimipisteet Tuusulassa, Hämeenlinnassa, Maskussa, Tampereella ja Lappeenrannassa.

 

Puhelin: +358 207 851 480
Sijainti: Haarakaari 42 04360 Tuusula

Työsuhdetyyppi: Kesätyö

Työn laatu: Kokopäiväinen

Logo

Kreate Oy ja KFS Finland Oy - Työnjohtoharjoittelu, kesätyö 2024

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!