Kreate Rata Oy - Avoin hakemus

Etsitkö infra-alan töitä?

 

Kiinnostaako sinua työ vaativan infrarakentamisen toteuttajaporukassa? Me kreatelaiset arvostamme ammattitaitoa ja halua osaamisen kartuttamiseen monimuotoisissa hankkeissa. Meille on tärkeätä, että koet arvomme ja toimintatapamme omaksesi sekä toimit niiden mukaisesti. Etsimme koko ajan lisää vahvistusta kasvavaan joukkoomme. Ilmianna meille osaamisesi avoimen hakemuksen kautta ja kerro meille millaisia työtehtäviä haluaisit päästä tekemään.

 

Työn tekeminen oikein on tahdon asia ja tahdomme yhdessä olla enemmän!

 

Kreate on vaativien infra-hankkeiden kustannustehokas ja laadukas huippuosaaja. Palvelumme tuovat ratkaisuja siltoihin, teihin ja ratoihin, ympäristö- ja pohjarakentamiseen, kiertotalouteen sekä geoteknisiin tarpeisiin. Panostamme niin työn kuin projektinhallinnan laatuun. Olemme tunnettuja siitä, että pidämme antamamme lupaukset. Meille on tärkeätä innovoida ja kehittää koko ajan toimintatapojamme. Näin voimme tarjota asiakkaalle paitsi laadullisesti myös kustannuksiltaan parempia ratkaisuja. Työturvallisuus on meille ehdottoman tärkeä asia ja edellytämme kaikilta työntekijöiltämme kiinnostusta työturvallisuuteen sekä vastuullista työskentelyotetta.

 

Kreaten pääkonttori sijaitsee Tuusulassa ja muut toimipisteet sijaitsevat Tampereella, Hämeenlinnassa, Lappeenrannassa, Joensuussa, Seinäjoella, Kouvolassa ja Oulussa. Osakkuusyrityksemme KFS Finlandin toimipisteet ovat Vantaalla, Hämeenlinnassa ja Lappeenrannassa. Kreate Radan toimipisteet ovat Hämeenlinnassa ja Korialla.

 

 

Hakuaika alkaa:

Tarjoamme

  • Kattavat työterveyspalvelut
  • Hyvä perehdytys
  • Mukavat työkaverit
  • Ateriakorvaus tai päiväraha
  • Monipuolinen työympäristö
  • Koulutukset

Kreate Rata Oy

Sanomme olevamme infra-alan edelläkävijöitä, ja myös tarkoitamme sitä. Siksi etsimme työntekijöitä, jotka eivät mene massan mukana vaan haastavat itsensä joka päivä. Edellytämme henkilöstöltämme suoraselkäisyyttä, sillä olemme tunnettuja siitä, että pidämme antamamme lupaukset.

Toteutamme vaativimmatkin infrarakentamisen kohteet. Palvelumme tuovat ratkaisuja siltoihin, teihin ja ratoihin, ympäristö- ja pohjarakentamiseen, kiertotalouteen sekä geoteknisiin tarpeisiin. Panostamme työn ja projektinhallinnan laatuun. Meille on tärkeää myös innovoida ja kehittää koko ajan toimintatapojamme. Näin voimme tarjota asiakkaalle paitsi laadullisesti myös kustannuksiltaan parempia ratkaisuja.

 

KOKONAISVALTAISTA RATAOSAAMISTA

Raideliikenne ei ole pitkän historiansa aikana menettänyt merkitystään, vaan ratainfralle asetetut vaatimukset nousevat suurien nopeuksien myötä. Kreatella on omaa syvällistä ratarakentamisen osaamista, jota hyödynnetään niin yhteishankkeissa kuin itsenäisissä rataprojekteissa. Ratarakentamisen kilpailukykyisenä ja ratkaisukeskeisenä osaajana toteutamme haastavammatkin projektit ammattitaidolla.


Urakoimme ympäri Suomen ja toimipaikkamme löytyvät Tuusulasta, Tampereelta, Hämeenlinnasta, Kouvolasta, Joensuusta, Lappeenrannasta, Seinäjoelta ja Oulusta. Lisäksi osakkuusyrityksellämme KFS Finland Oy:llä on toimipisteet Tuusulassa, Hämeenlinnassa, Maskussa, Tampereella ja Lappeenrannassa.

 

Puhelin: +358 207 851 480
Sijainti: Haarakaari 42 04360 Tuusula
Logo

Kreate Rata Oy - Avoin hakemus

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!