Kuljetuspalvelusihteeri

Kuljetuspalvelusihteeri

Haemme nyt Sansialle

KULJETUSPALVELUSIHTEEREITÄ liikennepalvelujen tiimiin

Pääasialliset työtehtävät

Kuljetuspalvelusihteeri tekee kuljetustilauksia ja toimii aktiivisessa yhteistyössä muun liikennepalvelutiimin sekä autoilijoiden ja kuljetuspalveluasiakkaiden kanssa. Työ koostuu monipuolisista puhelimitse ja sähköpostitse tapahtuvista asiakaspalvelutehtävistä.

Mitä odotamme sinulta?

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää itsenäistä ja reipasta työskentelyotetta. Olet asiakaspalveluhenkinen ja parhaimmillasi puhelimessa. Langat pysyvät käsissäsi, ja pystyt hoitamaan useita tehtäviä samanaikaisesti sujuvassa yhteistyössä työkavereiden ja asiakkaiden kanssa. Olet vastuuntuntoinen ja huolellinen, ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Sinulla on sujuva suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Tietotekniset valmiutesi ovat hyvät ja omaksut nopeasti uusia tietojärjestelmiä. Aiempi kokemus puhelimitse tehtävästä asiakaspalvelusta sekä maantieteellinen tuntemus Pohjois- ja Etelä-Savon alueelta katsotaan eduksi.

Koulutuksena sinulla on toisen asteen tutkinto tai muu soveltuva koulutus.

Työsuhteen tiedot

Tarjoamme sinulle mukavan tiimin, mielenkiintoiseen työn, nykyaikaiset ja kehittyvät tietojärjestelmät, joustavan etätyömahdollisuuden sekä hyvät työsuhde-edut. Työsuhde-etuihin kuuluvat muun muassa liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Työsuhteesi on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan. Noudatamme Avaintyönantajat Avainta ry:n työehtosopimusta.

Hae paikkaa pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa.

Haluaisitko kuulla lisää kuljetuspalvelusihteerin työtehtävästä? 

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä kuljetuspalveluvastaava Terhi Hietamäeltä sähköpostitse (terhi.hietamaki@sansia.fi) tai puhelimitse 044 718 3347, puhelintiedustelut ti 21.3. klo 11.30–12.30 ja to 30.3. klo 11.30–12.30

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

Sansia

Sansia on vuonna 2011 perustettu julkisomisteinen palveluyhtiö. Syyskuun 2018 puoliväliin saakka meidät tunnettiin IS-Hankinnan nimellä. Asiakkaitamme ovat omistajamme: 139 julkisyhteisöä eri puolilta Suomea.

Tarjoamme asiakkaillemme hankinta- ja sopimushallinnan palvelut, hankintakoulutukset sekä kanavat sähköiseen tilaamiseen. Asiakas saa meiltä myös tukea oman hankintatoimintansa järjestämiseen. Toukokuussa 2018 laajensimme palveluvalikoimaamme, kun ryhdyimme tuottamaan henkilöliikenteen palveluja.

Tavoitteemme on tehdä hankkiminen asiakkaillemme mahdollisimman helpoksi, jotta he voivat keskittyä omiin ydintoimintoihinsa. Toimintatapamme on tehokas ja asiakaslähtöinen: pystymme yhdistämään useiden asiakkaiden hankintavolyymeja, mutta toteutamme myös yhden asiakkaan tarpeisiin vastaavia erillishankintoja. Vahva markkina-asemamme takaa edulliset hinnat ja hyvät sopimusehdot.

Ota yhteyttä:

Puhelin: 017 218 900
Sähköposti: rekry@sansia.fi
Sijainti: Viestikatu 3