Kuljetussäiliöiden kaasuasentaja

Etsimme asiakkaallemme Kangasalle

ammattitaitoista KAASUASENTAJAA.

Työ pitää sisällään nestekaasu- ja ilmakaasusäiliöiden huoltoa, kunnossapitoa ja korjauksia. Työskentelet myös uusien kuljetussäiliöiden valmistuksessa. Työtä tehdään sekä tiimissä että myös itsenäisesti. Vaikka saat työhön tarvittavan perehdytyksen, odotamme sinulla kuitenkin olevan jonkin verran ammattitaitoa ja/tai tietämystä kaasualalta. Tig-hitsaustaidot ja hopean juotostaidot katsotaan eduksi. 

Laita vaan rohkeasti hakemusta tulemaan, vaikka et tunnista itsessäsi ihan jokaista taitoa. Tässä työssä ja työpaikassa pääset kehittymään alan huipuksi mahtavan tiimin tuella! 

Työ on vakituinen ja kokoaikainen päivätyö, 40h/vk. Palkkaus on kilpailukykyinen oman ammattitaitosi mukaan. 

Tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.valtagroup.fi. Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, voit soittaa suoraan ValtaGroupissa: Satu Kivekäs, p. 0401399993 tai lähetä sähköpostilla yhteydenottopyyntö satu.kivekas@valtagroup.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy on alan ammattilaisten perustama valtakunnallista rekrytointipalvelua harjoittava yritys. Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Logo

Kuljetussäiliöiden kaasuasentaja

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!