Kuljetussuunnittelija

Haemme positiivista ja ratkaisukeskeistä kuljetuksien hallinnasta vastaavaa Kuljetussuunnittelijaa.

Vastuullasi on mm. lähtevän tavaran kuormien suunnittelua, rahtien tilausta ja kuljetusdokumenttien laatimista. Tarjoamme Sinulle myös mahdollisuuden edetä kompaktin ja tehokkaan lastaajatiimin esimiestehtäviin, joihin saat hyvän perehdytyksen. Tehtävässä pääset hyödyntämään arjen ongelmanratkaisu- ja organisointitaitojasi. Isot, valoisat ja puhtaat työtilat tehtaalla kannustavat laadukkaaseen ja innovatiiviseen yhdessä tekemiseen. Toimit osana innokasta, osaavaa ja työssä kehittymistäsi tukevaa henkilöstöämme.

Toivomme Sinulta

  • Kokemusta kansainvälisen logistiikan hallinnasta: teemme kuljetuksia maailmanlaajuisesti, pääosin Pohjoismaihin
  • Soveltuvaa koulutusta, esim. logistiikan insinööri tai opintosi soveltuvat muuten toiminnanohjauksen, kuljetusliikkeiden ja ajojärjestelyjen parissa työskentelyyn
  • Tuntemus SAP-järjestelmästä tai muusta ERP:stä lasketaan eduksi
  • Aiempi esimies- tai tiiminvetokokemus on hyödyksi, muttei välttämätöntä
  • Vahvaa englannin kielitaitoa kirjallisesti ja suullisesti
  • Sinulla on paineensietokykyä ja kykenet tarttumaan toimeen, vaikka moni asia vaatisi yhtäaikaista huomiotasi. Arvostamme oikeanlaista työhön tarttuvaa asennetta.

Tarjoamme viihtyisän, uudehkon ja kehittymiskykyisen työympäristön, jossa on hyvät työvälineet ja henkilöstöstä välitetään aidosti. Tiimissämme on rento ja innostunut ilmapiiri: Meillä on aktiivinen tekemisen meininki, mutta hampaita kiristellen ei työtä tarvitse tehdä. Työn sisällöissä Sinua tukevat myös selkeät prosessit, kuljetuspäällikkö, muiden toimipisteiden kuljetussuunnittelijat ja sisäiset koulutukset.

Kasvava kansainvälinen konserni tarjoaa jatkuvuutta ja kehittymisen mahdollisuuksia. Kingspan toimii vahvasti edistämässä kestävää kehitystä innovatiivisella tuotannollaan ja vastuullisilla valinnoillaan globaalin Planet Passionate -ohjelman kautta. Tulethan mukaan edelläkävijäksi!

Lisätietoja tehtävästä antaa kuljetuspäällikkö Peter Lindroos, puh. 0405107241, tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin, kaikkina klo 10–12 ja MPS-konsultti Jaana Pihlajamäki, puh. 040 167 6867. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen, liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta 6.12.2021 mennessä.

Kankaanpään tehtaalla on vapaana myös tuotantoon sijoittuva Vuoron esimiehen tehtävä.

Jätä tietosi alkaen ja viimeistään
Työsuhteen tyyppi: kokoaikainen, vakituinen

Kingspan

Kingspan Insulated Panels on Kankaanpäässä toimiva sandwich-seinäelementtitehdas, joka on osa maailmanlaajuista Kingspan-konsernia. Olemme edelläkävijä energiatehokkaassa lämpöeristeteknologiassa ja rakennusjärjestelmissä. Yritys on kasvanut irlantilaisesta perheyrityksestä maailmanlaajuiseksi rakennusalan toimijaksi. Innovaatio, suunnittelu, laatu ja tekninen asiantuntemus ovat Kingspanin toiminnan kulmakiviä.

Sijainti: Kankaanpää
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!