KUMPPANIVASTAAVA SÄHKÖVERKKOTÖIHIN

 

 

KUMPPANIVASTAAVA SÄHKÖVERKKOTÖIHIN

 

Aluekumppanuudet -tiimin johdettava vuosittainen kokonaisuus on noin 40 miljoonaa euroa ja se koostuu sähköverkon rakentamiseen, kunnossapitoon, vianhoitoon ja palvelutöihin liittyvistä työtilauksista. Tiimi vastaa alueellisten sähköverkon urakointikumppaneiden johtamisesta, yhteistyöstä, töihin liittyvästä sidosryhmäyhteistyöstä sekä tilaus-toimitus-ketjun kehittämisestä. Huolehdimme töiden läpiviennistä ja toteutuksesta, turvallisuusvaatimukset, asiakaslupaukset, ympäristö, laatu ja budjetti huomioiden.

Haemme nyt tiimiin KUMPPANIVASTAAVAA. Tehtävässä huolehdit vastuullasi olevalta aluekumppanilta tilattujen töiden (n. 10 M€/a) tavoitteiden mukaisesta toteutuksesta. Viet projektit ja työt tuloksellisesti maaliin, teet töihin liittyvää laadun- ja turvallisuustason valvontaa sekä toimit turvallisuuskoordinaattorina vastuullasi olevissa töissä. Kehität kumppanuutta, toimintamalleja ja toiminnan kokonaislaatua yhteistyössä kumppaneiden kanssa. Työssäsi sinua tukevat tiimimme muut kumppanivastaavat ja tarkastusinsinöörit sekä Elenian muiden tiimien asiantuntijat. Kumppanivastaavan työssä jokainen päivä on erilainen, emmekä usko, että sinäkään tulet meillä tylsistymään!

 

Oikean osaajan tuntomerkit

Etsimme sähkötekniikan AMK/YAMK Insinöörin tai DI:n tutkinnon omaavaa, hyvillä yhteistyötaidoilla varustettua pelikaveria. Toivomme, että sinulla on kokemusta sähköverkon rakennuttamisesta tai vastaavista urakointitehtävistä. Lisäksi tehtävässä menestymistä tukee rohkeus esittää perusteltuja mielipiteitä, jämäkkä päätöksentekokyky sekä luontainen itseohjautuvuus ja kyky ottaa vastuuta.

Eduksesi luetaan S1-pätevyys ja rakennusalan sopimuskäytäntöjen tuntemus sekä ymmärrys kokonaisuudesta palveluntuottajan näkökulmasta.

 

Meissä on virtaa

Energia on arjen perusta – niin asiakkaillemme kuin työyhteisöllemmekin. Tässä roolissa tarjoamme haastavan ja palkitsevan työn, osaavien kollegoiden tuen sekä monipuoliset mahdollisuudet osaamisesi ja oman työsi kehittämiseen. Aluekumppanuudet -tiimin sisällä on selkeät vastuut ja vastuuta myös mielellään otetaan.  Teemme töitä nykyaikaisilla järjestelmillä ja joustavilla työaikaratkaisuilla, jotta varmistamme alueellamme asuvan miljoonan ihmisen sähkön jakelun ja arjen sujumisen. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja mahdollistamme mm. etätyön tekemisen. Modernit toimitilamme sijaitsevat Tampereella.

 

Kiinnostuitko?

Hienoa, haluamme kuulla sinusta! Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 11.12.2022 oheisen hakulinkin kautta. Aluekumppanuuspäällikkö Olli Mäntyranta (p. 040 669 5530) antaa tarvittaessa lisätietoa niin tehtävästä kuin Eleniasta työnantajana. Jos haluat kysyä tarkemmin kumppanivastaavan päivittäisestä työstä tai kuulla tiimistämme suoraan tiimiläiseltä, voit soittaa Mika Bisterille (p. 040 141 6910). Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä, sillä kerromme mielellämme työtehtävästä, tiimistä ja elenialaisuudesta lisää! Mikäli et heti saa meitä kiinni, voit myös jättää soittopyynnön tekstiviestillä.

 

Hae tähän työpaikkaan!

 

 

Haku alkaa ja päättyy

Elenia

Elenia on Suomen toiseksi suurin verkkopalveluyhtiö ja energia-alan palveluntuottaja. Meillä tehdään mielenkiintoisia ja vastuullisia töitä, yhdessä osaavien työkavereiden kanssa. Pitkäjänteisellä ja vastuullisella sähköverkkomme kehitystyöllä varmistamme alueellamme asuvan miljoonan ihmisen sähkönjakelun ja arjen sujumisen. Verkkoliiketoiminnan lisäksi olemme energia-alan palvelutuottaja. Tuotamme eri asiakasyrityksille monipuolisia energia-alan palveluita kuten asiakaspalvelua, tietojärjestelmiä ja verkkopalveluita. Tuemme henkilöstömme työkykyä ja hyvinvointia joustavilla ratkaisuilla sekä olemme savuton ja päihteetön työpaikka. Päätoimipisteemme sijaitsee Tampereella.

Sijainti: Tampere
Logo

KUMPPANIVASTAAVA SÄHKÖVERKKOTÖIHIN

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!