Kumppanuuspäällikkö Pohjanmaa

Nyt on erinomainen paikka auki varainhankinnan ja kumppanuuksien osaajalle - etsimme Kumppanuuspäällikköä Pohjanmaalle!

Nykyisen kumppanuuspäällikön jäädessä opintovapaalle NYTin varainhankinnan tiimiin etsitään omatoimisella työotteella ja vastuullisella asenteella varustettua kunnianhimoista myynnin tekijää, joka haluaa ottaa haltuun Pohjanmaan kumppanuudet. Tämä paikka on kuin tehty sinulle, jos etsit merkityksellistä työtä, jolla maailmaa muutetaan meille kaikille paremmaksi. Yhteistyössä kumppaneidemme kanssa teemme työtä lasten ja nuorten työelämä-, talous- ja yrittäjyystaitojen edistämiseksi. Työpaikka sijaitsee pääsääntöisesti Vaasassa, mutta tehtävään sisältyy myös matkustamista toiminta-alueella. Työsuhde on määräaikainen (noin 1,5 vuotta) ja kokopäiväinen, aloitus marras-joulukuussa.

Nuorten yrittäjyys ja talous NYT tarjoaa työelämä-, talous-, ja yrittäjyystaitoja tukevia palveluita ja opintokokonaisuuksia kouluille, oppilaitoksille ja kunnille. Tavoitteemme on, että jokainen lapsi ja nuori lähtökohdista riippumatta saa mahdollisuuden oppia tulevaisuutensa kannalta tärkeitä taitoja. Yhdessä laajan ja kansainvälisen kumppaniyhteisömme kanssa toimimme sillanrakentajana lasten ja nuorten sekä toimivan työelämän välillä.

Kumppanuuspäällikön keskeisimmät tehtävät ovat varainhankinta, myynti, kumppanuuksien hoitaminen ja toiminnan alueellisen vaikuttavuuden lisääminen Pohjanmaan alueella. Tehtävässä vastaat yhteistyöstä kunta- ja yrityskumppaneiden sekä sidosryhmien kanssa. Lisäksi sinulla on valtakunnallisia kumppanuusvastuita. Luot aktiivisesti uusia kumppanuuksia ja vahvistat nykyisten kumppaneiden sitoutumista yhteistyöhön. Edustat alueellasi rohkeasti NYTiä ja nautit NYTin ilosanoman aktiivisesta jakamisesta! Ruotsin kielen taito ja kokemus hankehallinnosta on tehtävässä eduksi.

Odotamme sinulta:

 • Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, esimerkiksi kaupallinen korkeakoulututkinto.
 • Olet toiminut menestyksellisesti varainhankinnan ja kumppanuuksien hoitamisen parissa ja sinulla on kokemusta myös uusasiakashankinnasta.
 • Arvostamme itsenäistä, toimeen tarttuvaa työotetta sekä organisointi- ja yhteistyökykyä.
 • Omaat hyvät projektinhallintataidot ja sinulla on hyvä suullinen ja kirjallinen ilmaisukyky.
 • Kiinnostus yrittäjyyskasvatusta kohtaan tai kokemus siitä katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle:

 • Mielenkiintoisen työympäristön merkityksellisten tehtävien parissa
 • Monipuolisen työnkuvan osana valtakunnallista tiimiä
 • Mahdollisuuden edistää nuorten talous- ja työelämätaitoja sekä yrittäjyyskasvatusta
 • Kilpailukykyiset henkilöstöedut

Innostuitko? Hae tehtävää viimeistään 15.10.2023. Muistathan täyttää myös palkkavaatimuksesi ja liittää hakemukseen CV:si. Hakemuksia luetaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään mahdollisimman pian. Jos sinulla on kysymyksiä hakuun tai tehtävään liittyen, voit olla yhteydessä seuraavasti:

 • puhelimitse varainhankinnan tiimin esihenkilöön Tiina Solakseen ti 18.9. klo 9-11, pe 29.9. klo 14-15.30, pe 6.10. klo 8-10.30, p. 050 432 1256
 • sähköpostitse tiina.solas(at)nuortennyt.fi.
Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Täysipäiväinen, määräaikainen

Nuorten yrittäjyys ja talous NYT

Nuorten yrittäjyys ja talous NYT on voittoa tavoittelematon yhdistys, joka tarjoaa työelämä-, talous- ja yrittäjyystaitoja tukevia palveluita ja opintokokonaisuuksia kouluille, oppilaitoksille ja kunnille. Tavoitteemme on, että jokainen lapsi ja nuori lähtökohdista riippumatta saa mahdollisuuden oppia tulevaisuutensa kannalta tärkeitä taitoja. Vahvistamme osaltamme lasten ja nuorten valmiuksia muuttuvan työelämän tarpeisiin, oman arjen hallintaan ja omien vahvuuksien tunnistamiseen.

NYT on työnantaja, joka haluaa edistää työelämän monimuotoisuutta ja toivomme, että hakijoiden joukossa olisi kaiken ikäisiä, sukupuolisia, kielisiä, kulttuuritaustaisia ja vähemmistöön kuuluvia henkilöitä.

Sähköposti: rekry@nuortennyt.fi
Sijainti: Eteläranta 10

Logo

Kumppanuuspäällikkö Pohjanmaa

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!