Kumppanuuspäällikkö

 

Haemme Tampereen pääkonttorille Yritysasiakkaat ja liittoasiakkuudet -yksiköön

Kumppanuuspäällikköä

 

Kumppanuuspäällikkönä vastaat Turvan meklariasiakkaista, liittoasiakkuuksista, autoliikekanavasta ja muista Turvan myynnillisistä kumppaneista. Tehtävässä vastaat uusien kumppaniasiakkaiden aktiivisesta hankinnasta, kumppanien palvelun kehittämisestä ja osallistut kumppanuuksien vaatimaan tuote- ja järjestelmäkehitykseen.

Kumppanuuspäällikkönä varmistat, että kumppaniasiakkuudet saavat kokonaisvaltaista palvelua ja tavoittavat henkilöstön helposti asiointikanavat huomioiden. Toimit myös itse asiakasvastuullisessa roolissa suhteessa kumppaneihin. Toimit Kumppanuus-tiimin henkilöiden esihenkilönä ja tehtävässä raportoit yritysasiakasmyynnistä vastaavalle johtajalle.

 

Odotamme sinulta aktiivista valmentavaa lähiesihenkilötyötä, oman tiimin henkilöiden jatkuvaa kehittämistä, kouluttamista ja ohjaamista. Sinulla on kykyä hankkia uusia asiakkaita ja kehittää olemassa olevia asiakkuuksia. Kokemus asiakkuuksien ja myynnin johtamisesta sekä kumppanuuksien rakentamisesta digitalisoituvassa toimintaympäristössä on tehtävässä onnistumisen kannalta edellytys sekä kokemus vakuutusalasta ja yritysvakuutusmyynnistä, katsotaan eduksi. Olet ratkaisukeskeinen tiimipelaaja, osaat viedä muutoksia läpi, innostut ja innostat muita.

 

Tarjoamme sinulle laajan perehdyttämisen vahinkovakuutusyhtiön kumppanuuksien maailmaan, monipuolisen itsenäisen työn, mahdollisuuden kehittyä ja kehittää prosesseja. Mukavan työyhteisön, huippu tiimin vedettäväksi, mutkattoman työilmapiirin ja tutkitusti alan tyytyväisimmät asiakkaat sekä hyvät vakuutusalan edut vakavaraisessa suomalaisessa keskinäisessä yhtiössä.

 

Lisätietoja tehtävästä 27.6.–8.7. ajalla antaa Eezy Personnelin Senior Executive Search Consultant Tero Hassinen, puh. 050 388 3039 tai tero.hassinen@eezy.fi.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteessa eezypersonnel.fi viimeistään 30.7.2022.

Emme käsittele hakemuksia heinäkuun aikana, aloitamme niiden käsittelyn heti 1.8. alkaen.

 

Haku alkaa ja päättyy

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva on suomalainen yhtiö, jonka palveluvalikoima kattaa kaikki vahinkovakuutukset. Välitämme myös LähiTapiola-ryhmän vapaaehtoisia henki- ja eläkevakuutuksia. Työeläkevakuutuskumppanimme on Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo. Asiakkaamme ovat pääasiassa kotitalouksia, yhteisöjä ja pk-yrityksiä.

Huolehdimme omistaja-asiakkaidemme taloudellisesta turvallisuudesta ja olemme ammattiliittojen ainutlaatuinen kumppani. Päämääränämme on olla paras vakuutusyhtiö, joka tarjoaa odotukset ylittävää palvelua. Työntekijöidemme mielissä haluamme olla paras työpaikka. Henkilöstötutkimuksien mukaan Turvassa ollaankin tyytyväisiä työilmapiiriin ja viihtyvyyteen; turvalaiset ovat auttavaisia, rentoja ja löytävät työpäivän keskeltä sopivasti huumoria.

Turva, edelleen tyytyväisimmät asiakkaat EPSI Rating -tutkimus (2011, 2012, 2013, 2014, 2016 2017, 2018, 2019, 2020, 2021)

Sijainti: Tampere
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!