Kunnanjohtaja

Pirkanmaan sydämessä sijaitseva luonnonkaunis Vesilahti tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön ja mahdollisuuden olla osana elinvoimaista ja yhteisöllistä kuntaa, jossa asukkaat ovat aidosti tärkeitä ja tulevaisuus rakennetaan yhdessä.

Tervetuloa johtamaan Vesilahtea kohti menestyksekästä huomista,

KUNNANJOHTAJA

Toimit kunnan ylimpänä viranhaltijana ja vastaat kunnan toiminnasta ja kehittämisestä yhdessä kunnanvaltuuston ja kunnanhallituksen kanssa. Olet kuntamme keulakuva ja johdat sitä olemalla näkyvä, kuunteleva sekä läsnä oleva johtaja kuntalaisten, henkilöstön ja muiden sidosryhmien suuntaan. Vastuullasi on johtaa ja kehittää kunnan toimintaa ja taloutta strategisten tavoitteiden mukaisesti.

Edellytämme kunnanjohtajalta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä kunnallishallinnon ja -talouden osaamista. Käytännön kokemus johtotehtävistä, kunta-alan ja elinkeinoelämän tuntemus sekä kehittämismyönteisyys luovat pohjan onnistumiselle työssäsi.

Olet etsimämme kunnanjohtaja, jos sinulla on:

  • Osallistava ja vuorovaikutteinen johtamistyyli – mahdollistat ja annat jokaiselle tilaa onnistua työssään
  • Kehitysmyönteinen asenne ja valmiudet edistää muutosta positiivisessa hengessä henkilöstön, luottamushenkilöiden ja kuntalaisten kanssa
  • Kyky luoda ja ylläpitää verkostoja mm. seutuyhteistyössä
  • Näkemyksellinen, uudistushaluinen ja vastuullinen ajattelutapa
  • Aito kiinnostus Vesilahteen ja halu toimia joukkueessamme

Työnantajana toimimme tasa-arvoisesti ja joustavasti. Panostamme henkilöstömme viihtyvyyteen ja tarjoamme kattavat työsuhde-edut, mm. ePassi -edun, hyvän työterveyshuollon ja etätyömahdollisuuden.

Tule rakentamaan kanssamme huomisen Vesilahtea, missä yhdistyvät kasvu, perheystävällisyys ja vahva yhteisöllisyys!

Pyydämme toimittamaan hakemukset palkkatoivomuksineen Kuntarekryn kautta perjantaihin 13.10.2023 klo 15:00 mennessä. Kunnanjohtajan virka täytetään toistaiseksi, aloitusajan ollessa sopimuksen mukaan. Virkaan sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun kanssa tehdään johtajasopimus.

Haastattelut pidetään ti 31.10. ja ke 1.11.2023.

Lisätietoja antaa arkisin klo 8–16 MPS:n seniorikonsultti Kristiina Lehmus, puh. 050 3964 686 sekä klo 16–21 kunnanhallituksen puheenjohtaja Kristiina Pispala, puh. 040 1918 882 ja kunnanvaltuuston puheenjohtaja Ari Arvela, puh. 0400 339 862.

Jätä tietosi alkaen ja viimeistään
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Vesilahden kunta

Reilun 4500 asukkaan elinvoimainen ja kehitysmyönteinen Vesilahti sijaitsee Pirkanmaalla, nopeasti kasvavalla Tampereen kaupunkiseudulla. Vesilahdelta hurauttaa Tampereen keskustaan vain 25 minuutissa. 

Noin 200 eri alojen osaavaa ammattilaista työllistävä organisaatio on ketterä ja mahdollistaa erinomaisesti oman osaamisen kehittämisen. Pieni organisaatio takaa myös yhteisöllisen arjen, täällä kaikki moikkaavat kaikkia. 

Vesilahden luonnonkauniissa maisemissa vallitsee rauhallinen tunnelma, joka saa kiireen tunteen loppumaan. Täällä on jokaisella tilaa olla oma itsensä.

Tervetuloa yhteisölliseen ja lämminhenkiseen porukkaamme!

Sijainti: Vesilahti
Logo

Kunnanjohtaja

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!