Kunnanjohtaja

Me mäntyharjulaiset olemme ylpeitä luonnostamme, kulttuuristamme ja vireästä yritystoiminnasta. Täällä meillä on mahdollisuus hyvään elämään.

Kuntamme sijaitsee Etelä-Savon porteilla, reittien solmukohdassa kolmen maakunnan rajalla sekä hyvällä etäisyydellä Helsingistä. Raideliikenne sekä kaksi valtatietä ovat toimivien liikenneyhteyksiemme selkäranka.

Olemme Etelä-Savon maalaiskunnista teollistunein ja useiden menestyvien yritysten koti. Monet mäntyharjulaiset perheyritykset ja kunnassa toimiva pörssiyhtiö ovat valtakunnallisesti palkittuja. Erityisosaamisemme on maailmankin mittapuulla arvokasta ja jalostusasteemme on korkea.

Maakunnan palvelukentässä erottaudumme omilla visionääreillämme, joiden intohimosta on syntynyt menestystarinoita. Kulttuuritarjontamme sydämessä sykkii taide, musiikki, yhteislaulu, elokuvat, teatterit ja kädentaidot.

Jylhä luontomme ja kirkasvetiset järvemme ovat suuri valttimme matkailuissa. On ainutkertaista löytää näin monipuoliset reitistöt hyvien liikenneyhteyksien ääreltä.

Olemme ylpeästi yksi tunnetuimmista vapaa-ajan asutuksen kunnista ja meille on rakennettu lähes 5 000 vapaa-ajanasuntoa. Mäntyharjun sydän sykkii ympäri vuoden, lempeimmin kesällä, kun väkilukumme nousee 5 500 kuntalaisesta lähes 20 000 asukkaaseen. Olemme paljon enemmän kuin vain asukaslukumme.

Mitä mahdollisuuksia sinä näet?

Kunnanjohtajana pääset hyödyntämään kykyäsi olla läsnä ja viestiä vahvasti. Tunnet sisälläsi, että aito vuorovaikutus syventää yhteistyötä kaikkien kuntamme toimijoiden välillä. Näkemykselläsi saavutamme määränpäämme - olet strategiamme vahva toteuttaja.

Edellytämme tulevalta kunnanjohtajaltamme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kokemusta vaativista johtamistehtävistä sekä kunnallishallinnon- ja talouden tuntemusta. Johdat kunnan hallintoa, taloutta, toimintaa ja sen kehittämistä, jossa tukenasi on kokeneita kuntatyön ammattilaisia.

Hypähtikö sydämesi? Hae meille kunnanjohtajaksi.

Hakemukset toimitetaan Kuntarekryn kautta 11.6.2023 klo 12 mennessä.

Valinnassa hyödynnetään ulkoista henkilöarviointia. Haastattelut toteutetaan Mäntyharjussa 16. ja 19.6.2023. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja virkasuhteesta antavat:

Markku Häkkänen, kunnanvaltuuston pj. +358 40 065 4687, markku.hakkanen@mantyharju.fi

Markku J. Lamponen, kunnanhallituksen pj., +358 40 579 6151, markku.j.lamponen@mantyharju.fi

Tuomo Penttinen, hallinto- ja talousjohtaja, +358 40 522 9055, tuomo.penttinen@mantyharju.fi

Yhteistyökumppanina rekrytoinnissa toimii Eezy Personnel, Liena Silen liena.silen@eezy.fi  p. +358 (0)40 4826 770.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen virkasuhde

Mäntyharjun kunta

 

Sijainti: Mäntyharju
Logo

Kunnanjohtaja

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!