Kunnanjohtaja

Lapinlahden kunta, Lapinlahti
Jätä tietosi tehtävään

Lapinlahti on tulevaisuuteen suuntaava, vireä, n. 9 300 asukkaan kulttuuri- ja liikuntapitäjä. Sijaitsemme hyvien liikenneyhteyksien, 5-tien ja Savon radan varrella Pohjois-Savossa.

Haluamme toimia hyvän elämän mahdollistajana kuntalaisille ja henkilöstöllemme. Voisipa meitä kutsua myös kasvattajaseuraksi - Lapinlahdelta on ponnistettu tunnetuksi niin taiteen kuin urheilunkin aloilla ja myös usea aiempi kunnanjohtajamme on edennyt urallaan merkittäviin tehtäviin Pohjois-Savossa. Lupaamme työtä ja mahdollisuuksia, kannustamme parempiin suorituksiin, motivoimme luovuuteen ja turvaamme koko elämän.

Nykyisen kunnanjohtajamme siirtyessä uusiin haasteisiin haemme nyt rohkeasti tulevaisuuteen katsovaa, osallistuvaa ja vahvasti läsnäolevaa KUNNANJOHTAJAA vastaamaan kuntamme kokonaisvaltaisesta johtamisesta ja kehittämisestä yhteistyössä päättäjien sekä viranhaltijoiden kanssa.

Kunnanjohtajan keskeisenä tehtävänä on vastata koko kunnan virkaorganisaation johtamisesta ja kehittää kunnan toimintaa kunnanhallituksen alaisuudessa. Kunnanjohtaja johtaa kunnan hallintoa, taloutta sekä muuta toimintaa ja vastaa asioiden valmistelusta kunnanhallituksen käsiteltäväksi.

Kelpoisuusvaatimuksina tehtävään ovat tiedekorkeakoulussa suoritettu virkaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja käytännön kokemus johtamistehtävistä. Eduksi katsomme aikaisemman johtajakokemuksen kunta- tai muusta siihen rinnastettavasta organisaatiosta.

Edellytämme uudelta kunnanjohtajaltamme ihmislähtöistä johtamisosaamista, talouden asiantuntemusta, elinkeinoelämän tuntemusta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä halua yhteistyöhön sidosryhmien kanssa. Arvostamme julkishallinnon yleistä tuntemusta, sujuvia viestintätaitoja, kehitysmyönteistä ja innovatiivista asennetta sekä valmiutta sitoutua yhteisölliseen Lapinlahteen.

Viran täytämme toistaiseksi voimassa olevana 1.8.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Kunnanjohtajalle teemme johtajasopimuksen ja virkasuhteen ehtoihin sovellamme kunnallista yleistä virka- ja työehtosopimusta. Palkkauksen sovimme johtajasopimuksessa, hakijoita pyydämme esittämään palkkatoiveensa. Viran koeaika on 6 kuukautta.

Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen sähköisesti 27.3.2023 kello 14.00 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi (tehtäväavain 507414). Osana rekrytointiprosessia voimme käyttää soveltuvuusarviointia. Virkaan valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi huumausainetestiä koskeva todistus.

Lisätietoja tehtävästä hakuaikana tarjoavat:

Kunnanhallituksen puheenjohtaja Kari Virranta, 040 0371 094
Kunnanvaltuuston puheenjohtaja Minna Rissanen, 040 0862 154


Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Virkasuhde

Lapinlahden kunta

Lapinlahden kunta on tulevaisuuteen uskova, vireä noin 9 300 asukkaan kulttuuri- ja liikuntapitäjä, jonka peruspalvelut ovat kunnossa. Lapinlahden kunta sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien, 5-tien ja Savon radan varrella Ylä-Savossa. Laajakaistayhteydet kattavat lähes koko kunnan. Lapinlahti on savuton kunta.

www.lapinlahti.fi 

 

 

Logo

Kunnanjohtaja

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!