Kunnossapidon esihenkilö

 

Etsimme nyt Lapuan tehtaalle vakituiseen työsuhteeseen

 

KUNNOSSAPIDON ESIHENKILÖÄ

 

Tehtävässä toimit kunnossapidon (kiinteistö + tuotantokoneet) työjohtajana ja esihenkilönä. Vastaat vastuualueesi henkilöresursseista ja hankit tarvittaessa ulkopuolisia resursseja. Hallinnoit varaosanimikkeitä ja varmistat kriittisten varaosien saatavuuden. Vastaat myös kiinteistöjen ennakkohuoltojen suunnittelusta, suorittamisesta ja kehittämisestä.

 

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus ja työkokemusta mielellään vastaavista työnjohtotehtävistä. Tuntemus räjähdevaarallisista tiloista ja asennuksista on eduksi. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot, toimit vastuullisesti ja sinulla on hyvät ongelmanratkaisutaidot. Esihenkilönä menestyminen edellyttää johdonmukaista, tavoitteellista toimintatyyliä ja rohkeutta tarttua asioihin. Suomen ja englannin kielen suullinen sekä kirjallinen kielitaito on tehtävässä tarpeen.

 

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen tehtävän tuotantokoneiden ja mittatarkkojen toleranssien parissa, mukavassa tiimissä maailman johtavan patruuna- ja patruunakomponenttivalmistajan organisaatiossa. 

 

Lisätietoja ja kysymyksiin vastaa kunnossapitopäällikkö Hannu Luoma. p. 040 647 5532 sekä Eezy Personnellin seniorkonsultti Tero Hassinen, puh. 050 388 3039.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 22.5.2022 mennessä www.eezypersonnel.fi -sivujen kautta.

 

 

Haku alkaa ja päättyy

Nammo Lapua Oy

Nammo-konsernin Suomen yhtiöiden liikevaihto on n. 85 milj. euroa ja työntekijöitä 350.

Nammo Lapua Oy:n Lapuan tehdas kehittää ja valmistaa pienkaliiperisia luoteja, hylsyjä ja patruunoita. Tehtaalla työskentelee n. 200 henkilöä.

Lapua®-tuotteet tunnetaan maailmalla tarkkuudesta ja menestyksestä ampumakilpailuissa. Loppukäyttäjiemme ovat urheiluampujat, metsästäjät, ja viranomaiset. Suurin osa tuotteistamme menee vientiin ja päämarkkina-alueemme ovat Pohjois-Amerikka, Eurooppa ja Pohjoismaat.

Sijainti: Lapua
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!