Kunnossapidon moniosaaja, Rovaniemi lentokenttä

Lentoasemayhtiö Finavia johtaa ja kehittää 20 lentoasemaa Suomessa. Sujuvat ja laadukkaat palvelut lentoyhtiöille ja matkustajille ovat meille sydämen asia. Kehitämme Suomen saavutettavuutta ja hyviä lentoyhteyksiä. Finavia on kestävän kehityksen edelläkävijä Suomessa ja toimialallaan. Vauhditamme koko lentoliikennealan vastuullisuutta. Tämän mahdollistavat työssään viihtyvät ja jatkuvasti kehittyvät eri alojen asiantuntijat. Yhdessä teemme työtä, jota ilman maailma olisi kaukana.

Haluatko tehdä työtä, jonka ansiosta maailma näkee revontulet? Näkisitkö itsesi tyyppinä, joka sulavasti vaihtaa roolia aina harja-auton ratista pelastajan saappaisiin tilanteen vaatimalla tavalla?

Haemme Rovaniemen lentoasemalle kunnossapidon moniosaajia määräaikaiseen työsuhteeseen talvikaudelle 2024-2025.

Tehtäviisi kuuluu maa- ja lentoliikennealueiden sekä muiden lentoasema-alueiden kunnossapitoa. Osallistut lentoaseman palo- ja pelastustoimeen sekä lentokoneiden tankkaukseen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta huollon ja kunnossapidon tehtävistä, konekaluston tuntemusta sekä kiinnostusta tekniikkaan. Tehtävässä tarvitset BC-ajokorttia ja riittäviä it-taitoja. Palo- ja pelastustoimen tehtävät edellyttävät sinulta hyvää terveyttä sekä fyysistä kuntoa. Sinulla on soveltuva koulutus, hyvät vuorovaikutustaidot ja erinomainen palveluasenne. Toivomme hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, jotta pystyt toimimaan lentoasematyön vaatimusten mukaisesti. Kokemus raskaankaluston käsittelystä tai pelastuspalvelutoiminnasta katsotaan hakiessa eduksi. Työ on vuorotyötä. Valittavalle henkilölle tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Olet aktiivinen, yhteistyötaitoinen, vastuullinen ja itsenäinen. Finaviassa jokainen työntekijä voi kehittää osaamistaan ja tehdä monipuolisen työuran uniikkien työtehtävien parissa. Lentoasemien ainutlaatuisessa, kansainvälisessä ja jatkuvasti kehittyvässä toimintaympäristössä tarvitaan nyt ja tulevaisuudessa paljon erilaista osaamista. 

Henkilöstötutkimuksen mukaan finavialaiset kokevat työnantajan arvostavan heitä ja antavan heille mahdollisuuden kehittää omaa osaamistaan sekä vaikuttaa koko työyhteisön toimintaan.

Tarjoamme kilpailukykyisiä henkilöstöetuja. Voit tutustua etuihimme ja finavialaisten uratarinoihin osoitteessa https://www.finavia.fi/fi/ura-finaviassa.

 

Mikäli löydät yllä olevasta kuvauksesta itsesi ja kiinnostuit, niin lähetäthän hakemuksesi ja CV:si meille nyt.

Huomaathan, että käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Rekrytointi toteutetaan yhdessä Nordic Careerin kanssa.
Tehtävään valittu henkilö solmii työsuhteen suoraan Finavian kanssa.

Lisätietoja tehtävästä Nordic Careerilla antaa Minna Mantovaara, +358 50 548 2448, minna.mantovaara@career.fi

Haku alkaa ja päättyy

Nordic Career Oy

Nordic Career on lappilainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka kuuluu osaksi Career.fi henkilöstötaloa.  jTeemme työmme sydämellä, 
kunnioittaen arvojamme, välittäminen, kiltteys, ilo, rohkeus, vastuullisuus ja oppiminen
Etsitään yhdessä sinulle työ, jota on ilo tehdä! 

Sijainti: Lentokentäntie, 96930 Rovaniemi

An employment services Company that has a passion for encountering people personally, kindly and with care. 

Logo

Kunnossapidon moniosaaja, Rovaniemi lentokenttä

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!