Kunnossapidon osaajia, sähkö/automaatio tai mekaniikka

Viafin Service Oyj on teollisuuden luotettu kunnossapitokumppani, joka toimii Suomen tärkeimmissä teollisuuden keskittymissä. Vahvojen paikallisten palveluyksiköidemme myötä meille on syntynyt hyvä asiakastuntemus ja kyky tuottaa palveluita asiakkaillemme luotettavasti ja nopeasti. Liiketoimintamme ydin koostuu huolto- ja kunnossapitoliiketoiminnasta, jota täydennämme projektiliiketoiminnalla. Olemme viime vuosien aikana laajentaneet palveluitamme teollisuuden kunnossapitoon. Tuotamme kattavasti kunnossapitopalveluita tuntitöistä kunnossapidon kokonaisulkoistuksiin liki 500 osaajan voimin. Palvelumme kattavat sekä mekaaniset että sähkö-/automaatiotyöt. Lue meistä lisää: www.viafinservice.fi

Palveluidemme laajentuessa keskitimme työstökoneiden huollon Viafin Production Machine Serviceen. Yrityksen avainhenkilöiden taustalta löytyy vahva vuosikymmenten kokemus toimialueelta. Viafin Production Machine Service tarjoaa täyden palvelun kumppanuussopimuksia, ennakoivan kunnossapidon, jälkiasennukset, korjauspalvelut, konesiirrot sekä paikan päällä annettavan tuen kaiken tyyppisille ja -merkkisille työstökoneille sekä muille teollisuuden tuotantolaitteille. Tarjoamme palveluitamme ketterästi ja modernisti sekä uudella tavalla konseptoituna. 

Ovatko työstökoneiden ja tuotantolaitteiden viat, huollot ja korjaukset sinulle jo tuttu juttu vai haluatko kehittyä kunnossapidon ammattilaiseksi? Rekrytoimme useita osaajia Päijät-Hämeeseen huolto- ja kunnossapitotiimiimme. Liity osaksi kasvuamme ja tule kanssamme pitämään Suomen teollisuuden pyörät pyörimässä!

KUNNOSSAPIDON OSAAJIAsähkö/automaatio tai mekaniikka

Rakennamme nyt päämäärätietoisesti kunnossapidon tiimiämme ja meillä on tarjolla rooleja sekä sähkö/automaation kuin mekaniikankin osaajille, yhtä lailla kokeneille konkareille kuin tulevaisuuden tekijöille. Meille tärkeintä on intohimosi alaa kohtaan. Toivomme sen näkyvän positiivisesti niin asiakasrajapinnassa kuin halunasi kehittää jatkuvasti osaamistasi. Meillä kunnossapitoasentajat työskentelevät alueellisissa tiimeissä, jolloin matkat asiakkaille pysyvät kohtuullisina, samoin työajat.

Millaisista työtehtävistä arkesi koostuu? Pääosa työstä tapahtuu asiakkaidemme luona heidän tuotantotiloissaan. Asentajan tehtävässä pääset toteuttamaan mielenkiintoisia ja vaihtelevia tehtäviä, kuten vianhakua, ennakkohuoltoa ja korjaustöitä useiden eri valmistajien työstökoneiden ja teollisuudenlaitteiden parissa. Luonnollisesti tehtäväkokonaisuus painottuu osaamistaustasi perusteella esim. sähkö-/automaatiopuoleen tai mekaniikkaan. Asentajana työskentelet työkeikasta riippuen joko kollegan kanssa tai itsenäisesti. Tässä roolissa sinä olet kunnossapidon asiantuntija ja yrityksemme kasvot asiakkaalle. Tavoitteenasi on asiakkaidemme tuottavuuden ja turvallisuuden parantaminen ja erinomainen asiakaskokemus. Tarjolla oleva tehtävä on vakituinen päivätyö.

Millaisia odotuksia meillä on osaamisellesi? Toivomme, että sinulla olisi koulutuksen tai työkokemuksen kautta joko valmista työstökoneiden tai teollisuuden muiden koneiden kunnossapidon osaamista tai hyvät valmiudet kehittyä osaajaksi. Tunnet hyvin koneiden ja laitteiden yleiset toimintaperiaatteet ja tekniset rakenteet. Osaat tehdä vianhakua ja analysoida vian taustalla olevat juurisyyt. Vian selvittyä sinulla on kykyä tehdä tarvittavat komponenttien vaihdot, säätötoimenpiteet, mittaukset ja tarkastukset sekä saattaa laite takaisin toimintakykyiseksi. Luonnollisesti tarkastelemme ja arvioimme soveltuvuuttasi sähkö-/automaatio- ja mekaniikan osaamisalueilla eri painotuksin. Olemme kiinnostuneet kuulemaan avoimesti taustastasi, joten esittele meille osaamisesi matalalla kynnyksellä, vaikka et kaikilta osin täyttäisikään toiveitamme.

Työskentelytavoiltasi olet itsenäinen, oma-aloitteinen ja palvelualtis. Reagoit aktiivisesti ja nopeasti asiakkaan tarpeisiin ja pyrit ratkaisemaan haasteet yhteistyökykyisesti asiat loppuun asti saattaen. Arvostamme kykyäsi sujuvaan kommunikaation niin asiakkaiden kuin oman henkilökuntamme kanssa. Olet myös kiinnostunut ylläpitämään ja kehittämään osaamistasi.

Tarjoamme sinulle haastavan, mielenkiintoisen ja vastuullisen työn suomalaisessa voimakkaasti kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä. Työsi kautta saat myös laajan näkymän Suomen teollisuuteen. Aktiivisella koulutuksella varmistamme osaamisesi kehittymisen ja pääsyn alan haastavimpien tehtävien pariin. Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi! 

Tiedustelut ja hakuohjeet:

Emme käytä hakuaikoja ja toivomme sinun jättävän hakemuksesi mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa yhteistyökumppanimme Mentekin konsultti Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi

Hae paikkaa ilmoituksen ylä- ja alalaidassa olevaa hae tätä paikkaa -nappia painamalla. Ilmoitathan hakemuksesi yhteydessä myös alustavan palkkatoiveesi. Tervetuloa mukaan rekrytointiprosessiin

Mentek Advisors on rekrytointi-, suorahaku- ja valmennuspalveluita tarjoava asiantuntijayritys, joka yhdistää osaajat ja yritykset sekä verkostot vaikuttavalla tavalla. Tarjoamme palveluitamme modernin teknologian tukemana kaikkialla Suomessa. Mentek tulee sanoista menestyksen tekijä. Yritysten ja yhteisöjen menestyksen takana on aina menestyksen tekijä, ihminen. Kun menestyksen tekijät rekrytoidaan heille soveltuviin ja merkityksellisiin työtehtäviin, toisiaan täydentäviin työyhteisöihin ja kannustavan johtamiseen piiriin, syntyy menestystarinoita. Mentekillä missiomme on mahdollistaa menestys auttamalla menestyksen tekijöitä ja yrityksiä löytämään toisensa sekä yhdistämään heidän päämääränsä yhteiseksi tulevaisuudeksi. Olemme tukena myös muutostilanteissa, kun yksilö tai yritys kohtaa haasteita. www.mentek.fi

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva / vakituinen

Viafin Production Machine Service Oy

Logo

Kunnossapidon osaajia, sähkö/automaatio tai mekaniikka

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!