Kunnossapidon tiiminvetäjä, Järvenpää

Kiinnostaisiko vakityö yhdessä Suomen suurimmista rakennusalan perheyhtiöistä? Miltä kuulostaisi monipuoliset työt tuotantoympäristössä osaavassa porukassa?

Haemme vakituiseen työsuhteeseen Järvenpään tehtaallemme

KUNNOSSAPIDON TIIMINVETÄJÄÄ

koordinoimaan tehtaan kunnossapitotoimintaa vastaten töiden suunnittelusta, järjestelystä sekä päivittäisestä yhteistyöstä tuotannon kanssa. Lisäksi tehtävään kuuluu työvuorosuunnittelua sekä tilausten ja laskujen hallinnointia. Osallistut myös itse vahvasti kunnossapitotöiden tekemiseen.

Tässä tehtävässä työnkuva on mielenkiintoinen ja vaihteleva ja tehtävässä yhdistyy tiimityö ja töiden suunnittelu käytännön kunnossapitotehtäviin. Tukenasi sinulla on osaava kunnossapito-organisaatiomme, jonka kanssa pääset kehittämään toimintaamme Järvenpään tehtaalla edelleen. 

Työssä onnistumisen edellytyksenä on sähkö- tai mekaanisen alan peruskoulutus, jonka lisäksi odotamme vähintään muutaman vuoden kokemusta sähkö- tai mekaanisen kunnossapidon tehtävistä. Arvostamme myös, mikäli sinulla on aiempaa kokemusta tiiminvetotehtävistä. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän menestyvässä ja jatkuvasti kehittyvässä perheyrityksessä. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin kattavasti ja tarjoamme laajat kehittymismahdollisuudet.

Hae jo tänään ja kehity kanssamme vahvimmaksi betoniosaajaksi! Lisätietoja tehtävästä ja Lujabetonista työpaikkana voit tiedustella Tehdaspalvelupäällikkö Jouni Heikkuriselta p. 044 585 2110.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen kokoaikainen

Lujabetoni

Luja on kolmannen polven perheyritys ja yksi Suomen suurimmista rakennusalan konserneista. Yritys on toiminut alalla lähes 70 vuotta. Liikevaihtomme on 801 M€ ja meillä työskentelee yli 1600 lujaa ammattilaista. Luja-yhtiöihin kuuluvat rakennusliike Lujatalo Oy, betoniteollisuusyritys Lujabetoni Oy ja kuivatuoteyritys Fescon Oy. Lujabetonilla on myös toimintaa Ruotsissa ja Venäjällä.

Lujabetonilla työskentelee yli 900 lujaa ammattilaista, 31 tehtaalla Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä. Kilpailukykymme perustuu vahvaan betoniosaamiseen, omaan asiakasohjautuvaan tuotekehitykseen ja tehokkaaseen toimintaan. Lujabetoni on tunnustettu myös alan vetovoimaisimpana työnantajana, panostamme henkilöstömme hyvinvointiin kattavasti ja tarjoamme laajat kehittymis- ja uramahdollisuudet.

Puhelin: 020 789 5500
Sijainti: Wärtsilänkatu 99

Logo

Kunnossapidon tiiminvetäjä, Järvenpää

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!