Kunnossapidon työntekijä tehdastuotantoon, Oulainen, Lehto Components

Haemme kunnossapitotiimiin lisäkäsiä tehtaillemme Oulaisiin.

Oulaisten tehtaiden tuotantotiloissa valmistamamme keittiö/kylpyhuonemoduuleita, keittiö- ja kylpyhuonekalusteita, ikkunoita ja ovia sekä valuelementtejä. Tuotteet rakennetaan tehtaalla täysin valmiiksi ja kuljetetaan työkohteisiin asennettavaksi eri puolille Suomea. Tuotteita käytetään Lehto-konsernin yhtiöiden tuotannossa.

Kunnossapidon työntekijä vastaa tehtaan tuotantolaitteiden ja kiinteistön päivittäiseen kunnossapitoon liittyvistä tehtävistä ja projekteista.Tehtävät vaihtelevat osaamisen ja kokemuksen sekä mielenkiinnon mukaan. Hakijalta toivomme soveltuvaa teknisenalan koulutusta sekä aiempaa työkokemusta teollisuuden kunnossapitotöistä. Sähkö- ja automaatiotöiden tuntemus ja työkokemus katsotaan eduksi. Englannin tai saksan kielen taito on myös plussaa! Tärkeintä meille kuitenkin on hakijan positiivinen asenne tehdastyötä kohtaan ja into oppia uutta. Perehdytämme ja opastamme sinut tehtäviin ja työtapoihin. Saat myös osaavan tiimin ja esimiesten tuen.

Työntekijänä olet vastuuntuntoinen ja tottunut työskentelemään itsenäisesti. Hallitset omaa ajankäyttöäsi ja osaat tarvittaessa toimia tehokkaasti tiukoissakin tilanteissa. Työntekijässä arvostamme halua ja valmiutta oppia uutta sekä motivaatiota tehdastyöskentelyyn. Työskentely tehtaalla edellyttää valmiutta vuorotyöhön ja joustavaa asennetta sekä tarvittavaa fyysistä kuntoa. Työkielenä on suomi. Tehtävä on vakituinen.

Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia tehtäviä modernissa tehdastyöympäristössä. Saat käyttöösi myös monipuoliset työsuhde-edut kuten liikunta- ja kulttuuriedun sekä kattavan työterveyshuollon. 

Kiinnostuitko?

Hae paikkaa pikaisesti täyttämällä hakemus 26.9.2021 mennessä oheisen linkin kautta. Kerro meille tarkemmin itsestäsi. Liitäthän mukaan CV:n. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Juha Tuulas p. 040 771 1540 tai juha.tuulas@lehto.fi

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen

Lehto Group

Lehto on nopeasti kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Toimimme kahdella palvelualueella: Asunnot ja Toimitilat. Olemme rakennusalan innovatiivinen uudistaja ja edelläkävijä.

Talousohjattu toimintamallimme tehostaa rakentamisen tuottavuutta, varmistaa rakentamisen laadun sekä tuottaa asiakkaille merkittäviä aika- ja kustannushyötyjä. Työllistämme 1000 henkilöä ja vuoden 2020 liikevaihtomme oli 544,7 miljoonaa euroa.

Puhelin: 09 3154 3100
Sähköposti: rekrytointi@lehto.fi
Sijainti: Kalliokuruntie 1
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!