Haemme Kokkikartanolle kunnossapito -ja huoltopäällikköä

 

Kunnossapito -ja huoltopäällikkönä sinulla on kokonaisvastuu Snellmanin Kokkikartano Oy:n Keravan ja Mr. Panini Porin tuotantolaitosten kunnossapitotoiminnoista, toimintojen kehittämisestä sekä kunnossapitojärjestelmän ylläpidosta.

Vastaat omien vastuualueidesi budjetoinnista, tulosseurannasta sekä kustannustoteumasta. Ennakkohuoltosuunnitelman luominen, toteutuksen seuranta sekä kunnossapidon tehokkaan toiminnan varmistaminen kuuluvat myös vastuualueellesi. Tämän lisäksi kunnossapitojärjestelmän kehittäminen, käytön valvonta, auditointeihin osallistuminen, uuden konekannan asennusten- ja käyttöönoton koordinointi sekä projektijohdon tukeminen kuuluvat työtehtäviisi.

Toimit Keravan ja Porin kunnossapidon toimihenkilöiden esihenkilönä. Tämän lisäksi vastaat kunnossapitotiimin osaamisen kehittämisestä, koulutuksista, ammattitaidon ylläpitämisestä ja tiimin toimivuudesta. Asiantuntijana osallistut Keravan ja Porin tuotantolaitosten investointi- ja kehitysprojekteihin sekä huolehdit lakisääteisten tarkastusten toteutuksesta ja viranomaisyhteistyöstä.

 

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiimme?

 

Sopiva koulutustausta tehtävässä menestymiseksi voi olla esimerkiksi insinöörin/diplomi-insinöörin tutkinto. Ehdoton vaatimus tehtävässä onnistumisen kannalta on, että omaat vankan ja monipuolisen työkokemuksen tuloksellisesta esihenkilötyöstä tuotantolaitoksen kunnossapidon toimialalla.

Olet oikeudenmukainen, napakka ja kannustava ihmisjohtaja. Työtehtävät vaativat nopeaa ongelmanratkaisu- ja päätöksentekotaitoa, itseohjautuvuutta sekä tarkkuutta. Asioiden systemaattinen kehittäminen, pitkäjänteisyys ja jämäkkä ote työtehtävien hoitamisessa on edellytyksenä työtehtävässä onnistumiseen. Viestit sujuvasti, selkeästi ja oikea-aikaisesti tiimisi, kollegoiden sekä muiden sidosryhmien kanssa. Kommunikoit suomeksi sujuvasti niin kirjallisesti kuin suullisestikin, ja tulet toimeen myös englannin kielellä. Työtehtävien hoitaminen edellyttää sinulta myös matkustusvalmiutta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuotantojohtaja Tea Tilander 15.6. klo 10-11. Puhelinnumero: 0406531697

Muina aikoina voit kysyä lisätietoja sähköpostiosoitteesta rekrytointi@snellman.fi

Haku alkaa ja päättyy

Tarjoamme

  • Edullinen aamupala -ja lounas
  • Henkilöstömyymälä
  • Smartum liikunta -ja kulttuuriseteli
  • Työsuhdepyöräetu
  • Kuntosali

Snellmanin Kokkikartano Oy

Snellman-konserni on perheyritys, jonka tarina sai alkunsa Pietarsaaressa vuonna 1951. Pieni perheyritys on ajan saatossa kasvanut konserniksi, mutta toimintamme on edelleen yhtä ihmisläheistä ja avointa. Kotimaisuus, yhteistyö lähituottajien kanssa, puhtaat raaka-aineet ja laadukkaat tuotteet ovat pysyneet toimintamme ytimessä jo seitsemän vuosikymmenen ajan.

Valmisruokaliiketoiminnot Suomessa on organisoitu Ready Meals Finland (RMF) -nimiseksi kokonaisuudeksi. Siihen kuuluu Kokkikartano-brändi ja tuotantolaitokset Keravalla ja Pietarsaaressa, Mr. Panini -brändi ja tuotantolaitos Ulvilassa sekä Snellman Pro -brändi ja tuotteisto Pietarsaaressa. 

Puhelin: 09 77495 620
Sijainti: Jäspilänkatu 27, 04250 Kerava. Vierailijoiden käyntiosoite: Sementtitehtaankatu 7, 04250 Kerava

 

 

Logo

Haemme Kokkikartanolle kunnossapito -ja huoltopäällikköä

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!