Kunnossapitoasentaja Harjavaltaan, Quant Finland Oy

Esimme asiakkaallemme Quant Finland Oy:lle Harjavaltaan KUNNOSSAPITOASENTAJAA.

Quant on teollisuuden kunnossapidon globaali markkinajohtaja, jolla on lähes 90 operatiivista yksikköä noin 20 eri maassa ja joka työllistää yhteensä yli 2300 työntekijää. ”Kunnossapito on intohimomme ja meille on kunnia-asia toteuttaa kumppanuuden tavoitteet ammattimaisesti. Suomessa toimimme Quant Finland Oy nimellä ja muodostamme noin 500 työntekijän vahvan joukkueen.”

Kunnossapitoasentajan tehtävänä on tarkastaa ja huoltaa erilaisia koneita. Tehtävä pitää sisällään erilaisia tarkastuksia, ennakkohuoltoja ja vikakeikkoja. Työpäivien sisältö vaihtelee hyvin paljon. Turvallinen työskentely, sosiaaliset taidot ja positiivinen asenne tulevat sinulta luonnostaan. Osaat raportoida oleelliset asiat sekä työkavereiden että asiakkaamme tarpeisiin.

Odotamme, että sinulla on sähköasentajan ammattitutkinto ja työkokemusta esimerkiksi teollisuuden kunnossapidosta. Luonteeltasi olet oma-aloitteinen, itseohjautuva, yhteistyötaitoinen ja otat turvallisuusasiat tosissasi. Hyvä asiakaspalveluasenne on tärkeää – kunnossapito on asiakaspalvelua!

Tarjoamme vakituisen työsuhteen, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä oman alasi huippuosaajaksi sekä kattavat työsuhde-edut. Asiakkaallemme Quant Finland Oy:lle turvallisuus on ensisijaisen tärkeää ja he tarjoavatkin sinulle edellytykset tehdä työsi aina turvallisesti.

Rekrytoinnista vastaa ValtaGroupissa Anna Hirsimäki, p. 050 382 2466, anna.hirsimaki@valtagroup.fi. Ole Annaan yhteydessä, jos kaipaat lisätietoja rekrytointiprosessiin liittyen. 

Kiitos, odotamme jo hakemustasi! 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaaja.

Nuoresta iästään huolimatta rekrytointialalla vahva ja luotettu välittäjä. Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen.

Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!