Vakituinen työ ja/tai kesätyö / Kellonkärki 7, Kuopio

Kunnossapitoasentaja/hitsaaja

Hae tähän työpaikkaan

Salmen Metalli Oy on mekaanista kunnossapitopalvelua tarjoava yritys Kuopiosta. Valmistamme myös kantavia teräsrakenteita rakennuksille sekä eri teollisuuden aloille. Toimialueenamme on koko Suomi, pääasiassa työt sijoittuvat kuitenkin Itä-Suomen alueelle.

Etsimme useampaa asentajaa ja hitsaajaa mekaanisen kunnossapidon ja konepajavalmistuksen työtehtäviin. Työt ovat pääosin komennustöitä Kuopion ja Itä-Suomen alueella tai konepajavalmistusta vasta rakennetulla toimipisteellämme. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja tarjoamme ensisijaisesti vakituista työsuhdetta, mutta meillä on paikkoja myös määräaikaiseen kesätyöhön.

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä rennossa ja mukavassa työyhteisössä. Meillä on hyvät kehitysmahdollisuudet ja kilpailukykyinen palkkaus osaamisen mukaan.

Toivomme sinulta:

- alan koulutusta ja työkokemusta

- piirustusten lukutaitoa

- hitsaustaitoa, pätevyydet tulee hitsata viimeistään työn alkaessa

- reipasta ja joustavaa asennetta työntekoa kohtaan

- vastuullista ja oma-aloitteista toimintaa

Miten hakuprosessi etenee?  HR Mentor hoitaa hakuprosessin ensimmäisen vaiheen eli työhakemusten käsittelyn sekä ensimmäisen keskustelu- ja kartoituskierroksen. Tämän jälkeen Salmen Metalli Oy hoitaa jatkohaastattelut ennen lopullista työntekijävalintaa. 

Sinä työntekijänämme olet toimintamme kivijalka. Kun sinä pärjäät, me pärjäämme. Olemme sitoutuneet eettisiin ja lain mukaisiin toimintamalleihin. Me huolehdimme työnantajavelvoitteista tinkimättömästi - sinun hyvinvointisi on aina yhteinen etumme. Työntekijänä kuuluut Sisärinki-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja.

Tutustu lisää www.hrmentor.fi

Työpaikasta lyhyesti

  • Kunnossapitoasentaja/hitsaaja, Vakituinen työ ja/tai kesätyö
  • Salmen Metalli Oy, Kellonkärki 7, Kuopio
  • Haku alkaa ja päättyy
Hae tähän työpaikkaan

Tarjoamme

  • Työntekijänä kuulut Sisärinki-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja.

Salmen Metalli Oy

Puhelin: 050 555 9127
Sähköposti: info@hrmentor.fi
Sijainti: Kellonkärki 7, Kuopio
Logo

Kunnossapitoasentaja/hitsaaja

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!