Kunnossapitoasentaja, Oulu

Etsimme oululaiselle teollisuudessa toimivalle asiakkaallemme ASENTAJAA kunnossapito- ja asennustehtäviin. Mikäli omaat aiempaa kokemusta teollisuuden asennuksista ja jonkin teknisen puolen koulutuksen, voit olla etsimämme henkilö!

Työstä tarkemmin:

Pääset työskentelemään rennossa ja ammattitaitoisessa asentajaporukassa, missä työkaveria arvostetaan ja autetaan. Työtehtävät ovat monipuolisia kunnossapidon tehtäviä teollisuuslaitoksissa. Työssäsi huolehdit eri teollisuuden laitteiden ja koneiden kunnossapidosta ja asennuksien eri vaiheista vaihtelevissa kohteissa. Toivomme sinulta vähintään 2 vuoden kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Hitsausosaaminen katsotaan eduksesi, luokkia ei vaadita. Työskentelyotteesi on ripeä ja oma-aloitteinen, huolellisuutta ja tarkkuutta unohtamatta.

Keikkojen kestot vaihtelee viikoista pidempiaikaisiin, useamman kuukauden kestäviin projekteihin. Työ on reissutyötä ja kohteet sijaitsevat ympäri-Suomen.

Jätä hakemus!

Haastattelut aloitetaan jo hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jätäthän siis hakemuksesi tehtävään hakujärjestelmämme kautta mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävästä antaa Marko Mertala puh. 050 364 9194, marko.mertala@career.fi.

Haku alkaa ja päättyy

Botnia Career Oy

Botnia Career on oululainen henkilöstöpalvelualan yritys ja me teemme työtä sydämellä, 
kunnioittaen arvojamme, välittäminen, kiltteys, ilo, vastuullisuus ja oppiminen. Kuulumme osaksi lappilaislähtöistä Career.fi - henkilöstötaloa.
 

Etsitään yhdessä sinulle työ, jota on ilo tehdä! 

Puhelin: 0505471467
Sähköposti: sini.setala@career.fi
Sijainti: Koulukatu 17, Oulu

An employment services Company that has a passion for encountering people personally, kindly and with care. 

Logo

Kunnossapitoasentaja, Oulu

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!