Kunnossapitoasentaja, Konecranes Finland Oy

Konecranes Finland Oy

Konecranes on maailman johtava nostolaitevalmistaja, joka palvelee monenlaisia asiakkaita. Olemme maailmanlaajuinen yhtiö, jolla on 16 900 työntekijää ja 600 huoltopistettä 50 maassa. Olemme yli 80 vuoden ajan auttaneet kaikentyyppisiä teollisuudenaloja parantamaan liiketoimintojensa tehokkuutta ja suorituskykyä. Uskomme, että kestävä kasvu syntyy vastuullisesta toiminnasta. Konecranes on sitoutunut varmistamaan, että yrityksen kaikkia työntekijöitä ja työhakijoita kohdellaan oikeudenmukaisesti syrjimättömässä ympäristössä. Teemme kaiken täydestä sydämestämme. Tämä tekee Konecranesista ainutlaatuisen työpaikan.

Kunnossapitopalvelut liiketoimintaan kuuluva Konecranesin tuotanto- ja työstökonehuolto eli kotoisammin MTS (Machine Tool Service) on yksi Suomen suurimmista kunnossapitopalveluiden tarjoajista. Sen laaja valikoima sisältää mm. täyden palvelun kumppanuussopimukset, ennakoivan kunnossapidon, jälkiasennukset, korjauspalvelut, konesiirrot sekä paikan päällä annettavan tuen kaiken tyyppisille ja -merkkisille työstökoneille sekä muille teollisuuden tuotantolaitteille.

Lue meistä lisää: www.konecranes.com/fi

Vahvistamme osaajajoukkoamme ja meillä on nyt haussa Tampereelle, Turkuun, Vantaalle ja Hämeenlinnaan

KUNNOSSAPITOASENTAJA

vastaamaan teollisuusasiakkaidemme tuotanto- ja työstökoneiden kunnossapidosta. Arkesi koostuu monipuolisista huolto- ja kunnossapitotehtävistä kuten vikakorjauksista ja ennakolta suunnitelluista korjauksista, huolloista ja asennuksista. Työ sisältää sekä sähkö-/automaatioon että mekaniikkaan liittyviä tehtäviä. Toimenkuva ja tehtävät laajenevat valitun henkilön osaamisen mukaan ja kokeneemmat kollegat auttavat tehtäviin perehtymisessä. Kokeneena kunnossapitoasentajana pääset keikoille itsenäisesti ja otat vastuuta asiakkaistamme. 

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulisi olla tehtävään soveltuva koulutus sähkö-/automaatioalalta tai koneenasennuksesta. Vaihtoehtoisesti olet hankkinut vastaavan pätevyyden ja osaamisen kokemuksen kautta. Toivomme sinulla olevan jonkin verran aiempaa kokemusta tuotanto- ja työstökoneiden toiminnasta ja niihin liittyvistä kunnossapidon tehtävistä. Eduksesi luemme mahdollisen kokemuksesi työstökoneiden ohjauksista (Siemens, Fanuc jne.).

Työskentelytavoiltasi olet itsenäinen, oma-aloitteinen ja palvelualtis. Reagoit aktiivisesti ja nopeasti asiakkaan tarpeisiin ja pyrit ratkaisemaan haasteet yhteistyökykyisesti asiat loppuun asti saattaen. Arvostamme kykyäsi sujuvaan kommunikaation niin asiakkaiden kuin oman henkilökuntamme kanssa. Olet myös kiinnostunut ylläpitämään ja kehittämään osaamistasi.

4 syytä ryhtyä MTS kunnossapitoasentajaksi Konecranesille

  • Monipuolisuus. Erilaisten ja eri merkkisten koneiden kanssa työskentely opettaa uutta, tuo vaihtelua ja varmistaa, että pysyt alan ammattilaisena. Työssä tutustut myös erilaisiin teollisuuden asiakkaisiimme.
  • Säännöllisyys. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkena ja päiväsaikaa. Sinulle jää siis aikaa myös perheelle tai harrastuksille. Ennustettavuutta työhön tuovat myös suunnitellut korjaukset ja ennakkohuollot, joita työ sisältää erilaisten pulmatilanteiden lisäksi.
  • Työporukka. Tulet osaksi kokeneiden asentajien tiimiä, jossa et jää pulmiesi kanssa yksin. Tiimin kanssa pystytte myös tasapainoilemaan työn ja arjen välillä joustavammin.
  • Osa isompaa organisaatiota. Meillä olet osa alan johtavaa yritystä. Tämä tarkoittaa koulutusmahdollisuuksia, turvallisuuteen panostamista, erilaisia henkilöstöetuja sekä uramahdollisuuksia talon sisällä, kun siltä tuntuu.

Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi! 

Tiedustelut ja hakuohjeet:

Emme käytä hakuaikoja ja toivomme sinun jättävän hakemuksesi mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa konsultti Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi

Hae paikkaa ilmoituksen ylä- ja alalaidassa olevaa hae tätä paikkaa -nappia painamalla. Ilmoitathan hakemuksesi yhteydessä myös alustavan palkkatoiveesi. Tervetuloa mukaan rekrytointiprosessiin!

 

Mentek Advisors on rekrytointi-, suorahaku- ja valmennuspalveluita tarjoava asiantuntijayritys, joka yhdistää osaajat ja yritykset sekä verkostot vaikuttavalla tavalla. Tarjoamme palveluitamme modernin teknologian tukemana kaikkialla Suomessa. Mentek tulee sanoista menestyksen tekijä. Yritysten ja yhteisöjen menestyksen takana on aina menestyksen tekijä, ihminen. Kun menestyksen tekijät rekrytoidaan heille soveltuviin ja merkityksellisiin työtehtäviin, toisiaan täydentäviin työyhteisöihin ja kannustavan johtamiseen piiriin, syntyy menestystarinoita. Mentekillä missiomme on mahdollistaa menestys auttamalla menestyksen tekijöitä ja yrityksiä löytämään toisensa sekä yhdistämään heidän päämääränsä yhteiseksi tulevaisuudeksi. Olemme tukena myös muutostilanteissa, kun yksilö tai yritys kohtaa haasteita. www.mentek.fi

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva / vakituinen

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!