Kunnossapitoasentaja, Konecranes Finland Oy

Konecranes on maailman johtava nostolaitevalmistaja, joka palvelee monenlaisia asiakkaita. Olemme maailmanlaajuinen yhtiö, jolla on 16 900 työntekijää ja 600 huoltopistettä 50 maassa. Olemme yli 80 vuoden ajan auttaneet kaikentyyppisiä teollisuudenaloja parantamaan liiketoimintojensa tehokkuutta ja suorituskykyä. Uskomme, että kestävä kasvu syntyy vastuullisesta toiminnasta. Konecranes on sitoutunut varmistamaan, että yrityksen kaikkia työntekijöitä ja työhakijoita kohdellaan oikeudenmukaisesti syrjimättömässä ympäristössä. Teemme kaiken täydestä sydämestämme. Tämä tekee Konecranesista ainutlaatuisen työpaikan.

Kunnossapitopalvelut liiketoimintaan kuuluva Konecranesin tuotanto- ja työstökonehuolto eli kotoisammin MTS (Machine Tool Service) on yksi Suomen suurimmista kunnossapitopalveluiden tarjoajista. Sen laaja valikoima sisältää mm. täyden palvelun kumppanuussopimukset, ennakoivan kunnossapidon, jälkiasennukset, korjauspalvelut, konesiirrot sekä paikan päällä annettavan tuen kaiken tyyppisille ja -merkkisille työstökoneille sekä muille teollisuuden tuotantolaitteille.

Lue meistä lisää: www.konecranes.com/fi

Haussa on nyt Siilinjärvelle merkittävän konepaja-asiakkaamme kunnossapitoon tuotantokoneiden ja laitteiden

KUNNOSSAPITOASENTAJA (sähkö/automaatio)

Millaiseen rooliin osaajaa etsimme? Tulet työskentelemään asiakasyrityksemme tiloissa osana osaavaa kunnossapitotiimiämme ja huolehtimaan työstökoneiden, robottien ja muiden konepajalaitteiden kunnossapidosta. Arjen työtehtäviisi kuuluu mm. tuotantolaitteiden vikakorjauksia, ennakolta suunniteltuja huoltoja sekä asennuksia. Työtehtäväsi painottuvat sähkö- ja automaatiopuolelle, mutta teemme myös mekaanisen puolen kunnossapitoa. Autamme ja tuemme osaamisellamme asiakastamme varmistamaan häiriötön tuotantotoiminta.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulisi olla sähkö-/automaatioalan koulutus tai vastaava kokemuksen kautta hankittu osaaminen. Sinulla tulisi olla jonkin verran aiempaa kokemusta tuotanto- ja työstökoneiden toiminnasta ja ohjauksista. Muu kokemus tuotantokoneiden ja laitteiden huoltoon ja kunnossapitoon liittyvistä sähkö-/automaatiopuolen tehtävistä on eduksi.

Työskentelytavoiltasi olet itsenäinen, oma-aloitteinen ja palvelualtis. Reagoit aktiivisesti ja nopeasti asiakkaan tarpeisiin ja pyrit ratkaisemaan haasteet yhteistyökykyisesti asiat loppuun asti saattaen. Arvostamme kykyäsi sujuvaan kommunikaation niin asiakkaiden kuin oman henkilökuntamme kanssa. Olet myös kiinnostunut ylläpitämään ja kehittämään osaamistasi.

Tarjoamme sinulle haastavan, mielenkiintoisen ja vastuullisen työn kansainvälisessä alansa johtavassa yrityksessä sekä osaavan tiimin tueksesi. Työsi kautta saat myös laajan näkymän Suomen teollisuuteen. Aktiivisella koulutuksella varmistamme osaamisesi kehittymisen ja pääsyn alan haastavimpien tehtävien pariin. Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi! 

Tiedustelut ja hakuohjeet:

Emme käytä hakuaikoja ja toivomme sinun jättävän hakemuksesi mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa konsultti Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi

Hae paikkaa ilmoituksen ylä- ja alalaidassa olevaa hae tätä paikkaa -nappia painamalla. Ilmoitathan hakemuksesi yhteydessä myös alustavan palkkatoiveesi. Tervetuloa mukaan rekrytointiprosessiin!

 

 

Mentek Advisors on rekrytointi-, suorahaku- ja valmennuspalveluita tarjoava asiantuntijayritys, joka yhdistää osaajat ja yritykset sekä verkostot vaikuttavalla tavalla. Tarjoamme palveluitamme modernin teknologian tukemana kaikkialla Suomessa. Mentek tulee sanoista menestyksen tekijä. Yritysten ja yhteisöjen menestyksen takana on aina menestyksen tekijä, ihminen. Kun menestyksen tekijät rekrytoidaan heille soveltuviin ja merkityksellisiin työtehtäviin, toisiaan täydentäviin työyhteisöihin ja kannustavan johtamiseen piiriin, syntyy menestystarinoita. Mentekillä missiomme on mahdollistaa menestys auttamalla menestyksen tekijöitä ja yrityksiä löytämään toisensa sekä yhdistämään heidän päämääränsä yhteiseksi tulevaisuudeksi. Olemme tukena myös muutostilanteissa, kun yksilö tai yritys kohtaa haasteita. www.mentek.fi

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva / vakituinen

Konecranes Finland Oy

Sijainti: Siilinjärvi
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!