Kunnossapitoasentaja Porin paninikeittiöön

Haluatko osaksi huippuporukkaa Mr. Paninin uuteen tuotantolaitokseen? Haemme toimintamme laajentuessa vakituiseen työsuhteeseen kokenutta, motivoitunutta ja toimeen tarttuvaa kunnossapitoasentajaa. Työ sisältää elintarviketehtaan monipuolisia huolto- ja kunnossapitotehtäviä.

Työtehtäviisi kuuluu tuotannon laitteiston toimintakunnon varmistaminen, vianetsintä ja laitteiden korjaus- ja huoltotyöt, työt raportoidaan kunnossapitojärjestelmäämme. Tämän lisäksi vastuullesi kuuluu myös varaosahallinta sekä yhteistyö toimittajien kanssa. Toimit yhteistyössä tuotannon esihenkilöiden kanssa ja informoit mahdollisista poikkeamista heille. Työ on vuorotyötä, joka on määritelty tuotannon työajan mukaan. Tällä hetkellä työskentelemme arkisin kello 05:00 - 22:00 välillä.

Olet työntekijänä huolellinen ja tarkka, suoriudut työtehtävistä itsenäisesti myös ajoittaisen paineen alla. Toimit luontevasti niin työkavereidesi kuin myös ulkoisten toimijoiden kanssa.  

Mr. Paninin tuotantolaitos on juuri muuttanut Porin keskustaan, joten pääset mukaan uuden toiminnan rakentamiseen, kasvattamiseen ja kehittämiseen.

Loistavan työporukan ja kasvavan toiminnan lisäksi tarjoamme Sinulle Snellmanin Kokkikartano Oy:n kattavat henkilöstöedut, kuten Smartumin liikunta- ja kulttuuriedun, työsuhdepyöräedun, mahdollisuuden kuukausibonukseen, sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Henkilökunnallamme on myös mahdollisuus tilata Snellmanin tuotteita edulliseen hintaan Pietarsaaren henkilöstömyymälästä.

Olisiko tämä juuri Sinun tuleva työpaikkasi? Jätä hakemuksesi ilmoituksessa olevan linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 5.8.2024 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydettyämme. 

Lisätietoja työtehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Marko Sirviö. Puhelinnumero 0504709221 Soittoaika torstaisin kello 9-10.

Haku alkaa ja päättyy

Snellmanin Kokkikartano Oy / Mr.Panini

Snellman-konserni on perheyritys, jonka tarina sai alkunsa Pietarsaaressa vuonna 1951. Pieni perheyritys on ajan saatossa kasvanut konserniksi, mutta toimintamme on edelleen yhtä ihmisläheistä ja avointa. Kotimaisuus, yhteistyö lähituottajien kanssa, puhtaat raaka-aineet ja laadukkaat tuotteet ovat pysyneet toimintamme ytimessä jo seitsemän vuosikymmenen ajan.

Valmisruokaliiketoiminnot Suomessa on organisoitu Ready Meals Finland (RMF) -nimiseksi kokonaisuudeksi. Siihen kuuluu Kokkikartano-brändi ja tuotantolaitokset Keravalla ja Pietarsaaressa, Mr. Panini -brändi ja tuotantolaitos Porissa sekä Snellman Pro -brändi ja tuotteisto Pietarsaaressa. 

Meillä Kokkikartanolla ruoka tehdään käsin, ja sitä varten tarvitaan hyviä ihmisiä. Kyllähän ne koneet tekisi melkein kaiken nopeammin, mutta kun se ei ole se meidän tapa.Meitä on Keravalla töissä noin 280 henkilöä. Pietarsaaressa 60 henkilöä ja Porissa 60 henkilöä. Liikevaihtomme vuonna 2022 oli noin 103 miljoonaa euroa. 

Puhelin: 09 7749 5730
Sijainti: Konepajanranta 4
Logo

Kunnossapitoasentaja Porin paninikeittiöön

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!