Kunnossapitoasentaja

Haemme Tampereen logistiikkakeskuksen kunnossapitoyksikköön kunnossapitoasentajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Päätyötehtäviisi kuuluu logistiikkakeskuksen kiinteistölaitteiden ylläpito- ja huoltotehtävät. Omaa vastuualuettasi ovat sähkönjakelulaitteisto, varavoimalaitteistot, jäähdytyslaitteet, iv-laitteet, instrumentointi, paloturvalaitteet sekä alueturvalaitteet. Tehtävässä voit laajentaa osaamistasi myös tuotantolaitteiston huolto- ja kunnossapitotehtäviin. Tehtävässä pääset toteuttamaan mielenkiintoisia ja monipuolisia kunnossapidon tehtäviä ammattitaitoisten työkavereiden tuella.

Työ on päivätyötä arkipäivisin ja pitää sisällään myös kiertävät varallaolovuorot. Varallaoloviikko on noin kolmen viikon välein.

Odotamme sinulta:

  • sähköasentajan ammatillista koulutusta
  • aiempaa kokemusta sähköasentajan töistä teollisuuden alalla
  • osaamista/kokemusta kiinteistölaitteistoista (LVIS) ja niiden huoltotoiminnasta
  • kokemusta kiinteistöautomaatiojärjestelmistä
  • sujuvaa englannin kielen taitoa

Eduksi katsomme:

  • kokemuksen kunnossapidon ohjausjärjestelmästä Vitec Alma

Olennaista kuitenkin on, että olet halukas oppimaan uutta. Tarjoamme työtehtävään kattavan perehdytyksen.

Noudatamme kaupan alan työehtosopimusta.

Mikäli tehtävä herätti kiinnostuksesi, haethan nopeasti, kuitenkin viimeistään 28.8.2022. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Teetämme osana tämän tehtävän rekrytointiprosessia valitulle henkilölle suppean henkilöturvallisuusselvityksen sekä huumetestauksen.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoiva esihenkilö Juha Somma. Juhan tavoitat arkipäivisin klo 8-16 puhelinnumerosta 040 660 2735. Voit lähettää kysymyksesi myös sähköpostilla juha.somma@tamro.com

 

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: vakituinen, kokoaikainen

Tamro

Tamro on Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja. Huolehdimme lääkkeet ja terveystuotteet laadukkaasti ja turvallisesti kuluttajien saataville kaikkialle Suomessa. 

Tamro on yhdistäjä, joka nivoo terveystoimialan eri toimijat yhteen ja luo pohjan terveystoimialan yhteiselle kehitykselle. Kehitämme suomalaista terveydenhuoltoa ja suomalaisten hyvinvointia tarmolla ja sydämellä. Tamro Oyj kuuluu PHOENIX-konserniin​, joka on Euroopan johtava terveystoimialan palveluiden tuottaja.

Puhelin: 020 445 11
Sijainti: Postitorvenkatu 32, 33840 Tampere
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!