Kunnossapitoasentaja

Etsimme yritysasiakkaallemme sähköasentajaa kunnossapitoon!

 

Asentajan tehtäviin kuuluu huoltaa ja varmistaa käynnissäpito tuotannon koneiden osalta. Tyypillisiä huollettavia koneita ovat esimerkiksi tynnyrisekoittajat ja pussipakkauskoneet. Koneet toimivat paineilmalla ja sähköllä. Erilaisten asennuksien takia tehtävään hakevalla henkilöllä olisi hyvä olla S3-sähköluvat. Mikäli lupia ei ennestään ole, niin kurssi tulee suorittaa kevään 2023 aikana.

Laitteita, joiden kanssa muun muassa tulet työskentelemään

  • Tynnyrisekoitin
  • Horisontaalinen pussituskone
  • Kovakapselointikone

Toivomme hakijalta omatoimista ja itseohjautuvaa otetta, sillä työskentely tapahtuu pääsääntöisesti itsenäisesti. Ympärilläsi ahkeroi kuitenkin muu tuotannon tiimi, sekä alussa tulet saamaan kattavan opastuksen tehtäviin. Perehdyttäjäsi tulee olemaan jatkossa myös osa työyhteisöä, joten apua tulet saamaan, kun sitä tarvitset. 

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakkaan omille kirjoille, ja työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Aloitus ajankohdasta voidaan sopia, toivoisimme kuitenkin, että aloitus onnistuisi mahdollisimman pian. Työajat pääsääntöisesti arkipäivisin, yksittäisiä viikonloppuvuoroja voi tulla työsuhteen aikana.

 

Toivomme hakijalta:

  • omatoimista ja itsenäistä työskentelyotetta
  • sähköisten laitteiden tuntemusta ja kokemusta niiden korjaamisesta
  • hyvää suomen kielen taitoa ja lisäksi englannin kielen taitoa, taso B2.1
  • halua sitoutua tehtävään pitkäksi aikaa

 

Tarjoamme:

  • kilpailukykyisen sopimuspalkan, yleinen vaihteluväli 3000-3700€/kk
  • smartum liikunta- ja kulttuuriedun
  • kattavan työterveyshuollon

 

Rekrytointi tapahtuu yhdessä Leader Foods:n kanssa ja jatkohaastattelut toteutetaan Keravan tehtaalla, jossa pääsee näkemään heidän henkilöstön ja toimitilat.

 

Jätäthän hakemuksesi pikimmiten, täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätiedot tehtävästä antaa: heidi.ignatius@sol.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen kokoaikainen

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sähköposti: anna.wilen@sol.fi
Sijainti: Sementtitehtaankuja 2

Logo

Kunnossapitoasentaja

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!