KUNNOSSAPITOASENTAJA

KUNNOSSAPITOASENTAJA Haapajärvelle

Hei huoltoasennusten ammattilainen! Etsitkö uusia haasteita? Etsimme nyt asiakasyrityksellemme kokenutta ja teollisuuden alalla kokemusta kerryttänyttä huoltoasentajaa. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ alkaa vuokratyösuhteena, mutta tehtävässä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseemme.

Tehtäviisi kuuluu tehtaan erilaiset huoltotyöt. Odotamme sinulta kokemusta pneumatiikasta, hydrauliikasta ja sähköasennuksesta. Automaatio-osaaminen on ehdotonta plussaa. Englannin kielen taito on tässä tehtävässä välttämättömyys, sillä työskentelet yhteistyössä ulkomailla toimivien kone-ja järjestelmätoimittajien kanssa?. Odotamme sinulta myös päivystysvalmiutta tarpeen vaatiessa.

Tarjoamme huippumahdollisuuden sinulle, joka haluat työskennellä ja päästä kehittymään monipuolisissa huollon tehtävissä tehdasympäristössä.

Kiinnostuitko? Vastaan mielelläni kysymyksiin, joten ota rohkeasti yhteyttä Janne Määttä / 040 8684 796 / janne.maatta@sol.fi.

Haku alkaa ja päättyy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sähköposti: janne.maatta@sol.fi

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!