Kunnossapitoinsinööri, Helsinki

Valokuitunen Oy rakentaa valokuituverkkoja ympäri Suomea taajamien pientaloalueille. Kasvamme vauhdikkaasti, joten pääset osaksi aitoa kasvutarinaa – sekä meidän että omaasi. Työmme on palkitsevaa: teemme kodeista toimivampia kuin koskaan, sillä tarjoamme ihmisille valokuidun avulla tasokkaimman mahdollisen nettiyhteyden. Tervetuloa mukaan!

Haemme nyt

Kunnossapitoinsinööriä Helsinkiin

Valokuitunen rakentaa valokuituverkkoja yhteistyössä kumppaniemme kanssa. Kunnossapitoinsinöörinä toimit valokuituverkkojen täydennysrakentamisesta ja ylläpidosta vastaavassa organisaatiossa. Roolissasi vastaat verkoston kunnossapitoon ja viankorjaukseen liittyvistä tehtävistä. Pääset osallistumaan kunnossapito-ohjelmien laadintaan sekä asiakaslähtöisten verkostomuutosten toteuttamiseen.

Kumppaniverkostomme vastaa pääosin valokuituverkoston sähköisestä- ja maastosuunnittelusta. Tehtävänäsi on toimia kumppanimme yhteyshenkilönä, tarkastaa ja hyväksyä suunnitelmat sekä muut tilauksiin liittyvät dokumentaatiot toimitusprosessin eri vaiheissa.

Päivittäinen työsi sisältää työkannan hallinnointiin liittyviä tehtäviä, kuten tilausten eri osa-alueisiin ja vaiheisiin liittyvien analyysien tekemistä, projektikohtaisten tietojen ja tuotosten tarkistamista ja dokumentointia ajantasaisesti järjestelmiin, laskutusta sekä muutostöiden tarkistamista. Liikut myös jonkin verran työmailla, joten työhösi kuuluu myös matkustamista kotimaassa. Toimit myös tarvittaessa teknisenä asiantuntijana sisäisille sidosryhmille.

Kenttä- ja suunnittelutyön osalta valokuituverkon ylläpidosta ja vikatilanteiden korjaamisesta vastaa kumppanimme, tehtävänkuvaasi liittyy kyseisten töiden tilaamiseen ja hallinnointiin liittyviä vastuita. Työtäsi ohjaavat työkannan etenemisen tavoitteet, laatuun ja työturvallisuuteen liittyvät tavoitteet sekä asiakastyytyväisyys.

Tärkeimmät sidosryhmäsi ovat Valokuitusen toimittamisen tiimin huippuosaajat, myynnin, asiakaspalvelun ja markkinoinnin yhteyshenkilöt sekä rakennuttajakumppanit ja operaattorit.

Mitä toivomme sinulta:

 • Tehtävään soveltuvaa koulutusta, esim. insinööri (AMK)
 • Televerkkojen teknistä osaamista
 • Kokemusta ja näyttöjä rakennuttamisprojekteista ja niiden hallinnoinnista (tietoliikenneverkot tai muu infra)
 • Analyyttisuutta ja tarkkuutta sekä halua oppia uutta
 • Hyvää suomen kielen taitoa.
 • Microsoft Office - ja projektinhallintajärjestelmien osaamista.
 • Verkkotietojärjestelmä Keycomin tuntemus on etu
 • Hyviä yhteistyö- ja neuvottelutaitoja sekä kykyä edistää asioita
 • B-ajokorttia ja matkustusvalmiutta kotimaassa

Mitä tarjoamme sinulle:

 • Mielenkiintoisen ja vaihtelevan tehtävän, jossa näet työsi tulokset.
 • Hyvän työpaikan, jossa väki viihtyy ja jossa apua on aina saatavilla.
 • Olemme Great Place to Work -sertifioitu ja työntekijöidemme suosittelema työpaikka, eNPS luku 66!

Olemme Valokuitusella monen eri alan osaajista koostuva energinen porukka, jonka työn ytimessä on suomalaisten kotitalouksien arjen sujuvoittaminen huipputeknologian avulla. Meillä pääset kasvamaan ja kehittymään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa kannustavassa työympäristössä!

Kiinnostuitko?

Tule tekemään kanssamme kodeista toimivampia kuin koskaan, ja hae tehtävää 9.10.2023 mennessä. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja työaika 37,5 h/vko. Liitäthän hakemukseesi CV:n ja hakukirjeen. Kerrothan meille myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa CDO Kaj Storås p. 041 440 3979.

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen, vakituinen

Tarjoamme

 • Kannustava palkkaus, joustava työaika ja etätyömahdollisuus, Epassi (lounas-, liikunta/kulttuuri/hyvinvointietu), kattava työterveys, vapaa-ajan matka- ja tapaturmavakuutukset, puhelinetu sekä polkupyöräetu
 • Arvomme ovat kunnianhimo, rohkeus, luotettavuus, ilo ja vastuullisuus. Nämä näkyvät kaikessa tekemisessämme!

Valokuitunen Oy

Valokuitunen Oy rakentaa valokuituverkkoja ympäri Suomea taajamien pientaloalueille. Kasvamme vauhdikkaasti, joten pääset osaksi aitoa kasvutarinaa – sekä meidän että omaasi. Tällä hetkellä henkilöstömäärämme on n. 120. Lisäksi iso joukko työskentelee Valokuitusella kumppaniemme kautta. Työmme on palkitsevaa, teemme kodeista toimivampia kuin koskaan, sillä tarjoamme ihmisille valokuidun avulla tasokkaimman mahdollisen nettiyhteyden. 

 

Sähköposti: hr@valokuitunen.fi
Sijainti: Valimotie 21, 00380 Helsinki

Valokuitunen on ensimmäinen yhtiö, joka investoi valokuituun valtakunnallisesti laajassa mittakaavassa.  Omistuspohjamme CapMan Infra ja Telia Company tuo toimintaan vakauden. Tuomme valokuidun jo 200 000 kodin ulottuville, ja lähivuosina investoimme 200–300 miljoonaa euroa taajamien pientaloalueiden nopeisiin ja varmoihin laajakaistayhteyksiin. eNPS lukumme on 66 ja lisäksi olemme Great Place to Work -sertifioitu ja Suomen Parhaat Työpaikat listattu yritys! Lue lisää Valokuitusesta

Logo

Kunnossapitoinsinööri, Helsinki

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!