Kunnossapitoinsinööri, Quant Finland Oy

Haemme nyt asiakkaallemme Quant Finland Oy:lle Harjavaltaan

Kunnossapitoinsinööriä

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Quant on teollisuuden kunnossapidon globaali markkinajohtaja, jolla on lähes 90 operatiivista yksikköä noin 20 eri maassa ja joka työllistää yhteensä yli 2300 työntekijää. ”Kunnossapito on intohimomme ja meille on kunnia-asia toteuttaa kumppanuuden tavoitteet ammattimaisesti. Suomessa toimimme Quant Finland Oy nimellä ja muodostamme noin 500 työntekijän vahvan joukkueen.”

Kunnossapitoinsinöörin työtehtävät
Kunnossapitoinsinöörinä toimit työnjohtajana rakennus ja LVI-tiimin kunnossapitoasentajille. Vastaat omasta 10 hengen tiimistäsi ja toimit vastuuhenkilönä kunnossapidon projekteissa. Kunnossapitotiimi hoitaa erilaisia tarkastuksia, ennakkohuoltoja ja vikakeikkoja, joita kunnossapitoinsinööri hallinnoi. Työpäivien sisältö vaihtelee hyvin paljon. Turvallinen työskentely, sosiaaliset taidot ja positiivinen asenne tulevat sinulta luonnostaan. Osaat raportoida oleelliset asiat sekä työkavereiden että asiakkaamme tarpeisiin. 

Mitä odotamme Sinulta?
Odotammeettä sinulla on rakennustekniikan insinöörin tutkinto.Tässä työssä menestymisen kannalta tärkeää on, että sinulle on kertynyt työkokemusta rakennus- ja infra-alalta, myös LVI- ja kylmätekniikan tuntemus on sinulle isoksi eduksi. Luonteeltasi olet oma-aloitteinen, itseohjautuva, yhteistyötaitoinen ja otat turvallisuusasiat tosissasi. Sinulla tulisi olla aikaisempaa kokemusta tiimin johtamisesta ja esihenkilönä toimimisesta. Osaat kohdata ihmisiä, niin työkavereita, alaisia kuin asiakkaitakin - hyvä asiakaspalveluasenne on tärkeää. 

Mitä Sinä saat?
Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen ja kattavat työsuhde-edut. Tulet työllistymään suoraan Quantin omaksi työntekijäksi. Kyseessä on päivätyö (7,5h) ja käytössäsi on liukuva työaika. Asiakkaallemme Quant Finland Oy:lle turvallisuus on ensisijaisen tärkeää ja he tarjoavatkin sinulle edellytykset tehdä työsi aina turvallisesti.

Haluatko lisätietoja?
Rekrytoinnista vastaa ValtaGroupissa Anna Hirsimäki, p. 050 382 2466, anna.hirsimaki@valtagroup.fi. Ole Annaan yhteydessä, jos kaipaat lisätietoja rekrytointiprosessiin liittyen. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä hakemus pikimmiten! 

Kiitos, odotamme jo hakemustasi! 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaaja.

Nuoresta iästään huolimatta rekrytointialalla vahva ja luotettu välittäjä. Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen.

Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!