Kunnossapitoinsinööri

 

Haemme Olkiluotoon

AUTOMAATIOKUNNOSSAPIDON KUNNOSSAPITOINSINÖÖREJÄ

TVO:lla on mielenkiintoisia työpaikkoja! Haemme nyt automaatiokunnossapidon kunnossapitoinsinöörejä toimimaan erilaisissa laitevastaavan tehtävissä.

Kunnossapitoyksikön tehtävänä on huolehtia Olkiluodon alueen rakennusten ja kiinteistöjen, mekaanisten laitteiden, sekä sähkö-, automaatio-, prosessitietokonelaitteiden ja -järjestelmien ennakkohuolto-, kunnonvalvonta-, korjaus- ja muutostöistä. Yksikön tehtävänä on lisäksi osallistua rakenteellisten muutosten suunnitteluun ja toteutukseen.

Tehtävässä toimit automaatiokunnossapidon laitevastaavana. Päivittäinen työ koostuu laitevastuualueesi laitteiden kunnossapidosta yhteistyössä muun kunnossapidon ja palvelutoimittajien kanssa mm. suunnittelemalla, resursoimalla ja toteuttamalla ennakkohuollot sekä varaosien määrittelyn. Tehtävääsi sisältyy myös kunnossapito-ohjelmien ja työtapojen kehittäminen omalla vastuualueellasi sekä osallistuminen kunnossapidon toiminnan kehittämiseen.

Minkälaista henkilöä haemme?

Sinulla on soveltuva tekninen koulutus (insinööri), aiempaa kokemusta teollisuuden kunnossapitotehtävistä ja sinulla on kykyä omaksua työhön liittyvät kunnossapidon tietojärjestelmät. Olet asiakaspalveluhenkinen, ryhmätyötaitoinen sekä ongelmanratkaisukykyinen persoona. Kokemus Siemens-automaatiojärjestelmistä ja -kenttäinstrumenteista katsotaan eduksi.

Miksi tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus sinulle?

Me TVO-konsernissa tuotamme ydinvoimalla ilmastoystävällistä sähköä. Yhdessä uusiutuvien energianlähteiden kanssa sillä on ratkaiseva rooli ilmastonmuutoksen hillitsemisessä. Suomen suurin yksittäinen ilmastoteko otetaan pian käyttöön Olkiluodossa. Tällöin lähes kolmasosa suomalaisesta sähköstä tulee yhdeltä saarelta. Olemme kehittyneet hallitsemaan koko ydinvoiman elinkaarta. Syvälle peruskallioon louhitussa ONKALOssa® aloitamme turvallisen käytetyn polttoaineen loppusijoituksen ensimmäisenä maailmassa.

Meillä pääset hyödyntämään osaamistasi, sillä panostamme vahvasti henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen sekä jatkuvaan parantamiseen. Täällä sinulla on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua kansainväliseksi ydinalan huippuammattilaiseksi. Uramahdollisuuksien lisäksi TVO-konserni tarjoaa työntekijöilleen kattavat ja elämää tukevat henkilöstöedut.

Tutustu ydinalan ammattilaisiin urasivuillamme ja
tule mukaan Olkijengiin tekemään hiukkasen parempaa duunia!

Hae tehtävää viimeistään 14.11.21. Lisätietoja saat Eezy Personnelin Hannele Larkovuolta p. 0400 714113 tai hannele.larkovuo@eezy.fi 

 

 

 

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, täysipäiväinen

Teollisuuden Voima Oyj

Ydinvoimayhtiö Teollisuuden Voima Oyj (TVO) osallistuu kestävän kehityksen ja suomalaisen hyvinvoinnin ylläpitämiseen tuottamalla ilmastoystävällistä sähköä Olkiluodon voimalaitoksella. Laadukkaan työtuloksen tekee osaava, ammattitaitoinen ja kokenut henkilöstö: TVO-konsernissa työskentelee yli 1000 ydinvoima-alan ammattilaista. TVO hallitsee ydinvoimalaitoksen koko elinkaaren laitosyksikön suunnittelusta ja hankinnasta aina käytetyn polttoaineen loppusijoitukseen. Olkiluodon osaamiskeskittymässä on turvalliseen ja taloudelliseen ydinsähköntuotantoon tarvittavat voimavarat ja toiminnot sekä työtä ohjaava yhtenäinen toimintakulttuuri.

Rekrytoinnissa avustaa:

Eezy Personnel on yksi johtavia rekrytointeihin, henkilöarviointeihin ja organisaatioiden kehit­tämiseen keskittyviä suomalaisia asiantuntijayrityksiä.  Asiakaskuntamme muodostuu sekä paikallisista että valtakunnallisista yrityksistä ja julkishallinnon toimijoista. Asiakkaamme arvostavat vahvaa rekrytointi– ja soveltuvuusarvio-osaamista sekä laadu­kasta, ratkaisuhakuista ja pitkäjänteistä yhteistyötä. 

 

Puhelin: 02 83 811
Sijainti: Olkiluoto, EURAJOKI
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!