Kunnossapitoinsinööri

Haemme nyt Mikkelin uuteen vakituiseen tehtävään KUNNOSSAPITOINSINÖÖRIÄ monipuoliseen rooliin alati kehittyvään sähköverkkojen kunnossapitoon.

Kunnossapitoinsinöörinä keskeisin tavoitteesi on yhdessä esihenkilönäsi toimivan kunnossapitopäällikön ja kumppaniemme kanssa turvata asiakkaidemme varma energian saanti huolehtimalla verkon kunnosta ympäri vuoden. Työpäiväsi koostuvat kunnossapitotehtävien ja rakennuttamisen yhteensovittamisesta, kumppanuuksien ja toimitusketjujen hallinnasta, ympäristöasioiden hoitamisesta ja asiakaspalvelutehtävistä. Tavoitteenasi on kunnossapidon ja sen vaikutusten ymmärtäminen verkon käytössä ja pidemmällä aikavälillä kehityskohteiden ja kehityssuuntien määrittäminen. Tehtävässä saat mahdollisuuden kartuttaa kokemustasi myös kunnossapidon uusista teknologioista. Tehtävän painopistealueita voidaan räätälöidä valittavan henkilön osaamisen ja mielenkiinnon mukaan.

Odotamme sinulta:

  • Muutaman vuoden kokemusta sähköverkkoalan työstä
  • Verkon käyttötoiminnan tai kunnossapidon tuntemus katsotaan eduksi
  • Tehtävään soveltuvaa sähköalan koulutusta (esim. insinööri)
  • Sosiaalisia taitoja, yhteistyökykyä, luovuutta ja ongelmanratkaisukykyä
  • Kykyä työskennellä itsenäisesti ja joustavasti
  • Intoa, motivoituneisuutta ja paneutumista työtehtäviisi, sekä halua kehittää omaa osaamistasi ja auttaa siten yritystämme menestymään edelleen.

 

Tarjoamme sinulle ison talon kaikenlaiset edut yhdistettynä pienen talon rentouteen ja tunnelmaan. Työhyvinvointi on meille tärkeää: tuemme hyvinvoinnin seurantaa ja kaikki vakituiset työntekijämme on vakuutettu sairaskuluvakuutuksella. Meillä saat mahtavia työkavereita – kollegoita, jotka aidosti ovat oman alansa asiantuntijoita, sekä tilaisuuden kehittää omaa osaamistasi itsesi mittaisissa työtehtävissä.

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla Järvi-Suomen Energia Oy, kunnossapitopäällikkö Juuso Ruottinen, p. 010 210 4317 / juuso.ruottinen@sssoy.fi, 29.11. klo 14:00 – 16:00 sekä 1.12. klo 14:00 – 16:00. Valintaprosessissa avustaa Eezy Personnel, Terhi Tuukkanen, p. 050 441 6658 / terhi.tuukkanen@eezy.fi. Hakemuksen ja CV:n palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 7.12.2021 mennessä. Haluamme kuulla sinusta pian!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Järvi-Suomen Energia Oy

Elinvoimaa jokaiselle

Järvi-Suomen Energia Oy on Suur-Savon Sähkö -konserniin kuuluva jakeluverkkoyhtiö, jonka ammattilaiset huolehtivat noin 27 000 kilometrin mittaisesta sähköverkostosta ja sähköenergian jakelusta yli 100 000 taloudelle. Liikevaihtomme on noin 120 miljoonaa euroa ja henkilökunnan määrä 16. Järvi-Suomen Energian toiminta-aluetta täplittävät lukemattomat järvet, saaret, niemet ja notkot. Sähkönjakelulle nämä maisemat ovat haastavimpia Suomessa. Siksi kehitämme elinolosuhteita vakaammiksi verkkoamme uudistamalla. Tutustu meihin www.jseoy.fi

 

Sijainti: Mikkeli
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!