Kunnossapitopäällikkö, tuotanto- ja työstökoneet, Konecranes Finland Oy

Konecranes on maailman johtava nostolaitevalmistaja, joka palvelee monenlaisia asiakkaita. Olemme maailmanlaajuinen yhtiö, jolla on 16 900 työntekijää ja 600 huoltopistettä 50 maassa. Olemme yli 80 vuoden ajan auttaneet kaikentyyppisiä teollisuudenaloja parantamaan liiketoimintojensa tehokkuutta ja suorituskykyä. Uskomme, että kestävä kasvu syntyy vastuullisesta toiminnasta. Konecranes on sitoutunut varmistamaan, että yrityksen kaikkia työntekijöitä ja työhakijoita kohdellaan oikeudenmukaisesti syrjimättömässä ympäristössä. Teemme kaiken täydestä sydämestämme. Tämä tekee Konecranesista ainutlaatuisen työpaikan.

Kunnossapitopalvelut liiketoimintaan kuuluva Konecranesin tuotanto- ja työstökonehuolto eli kotoisammin MTS (Machine Tool Service) on yksi Suomen suurimmista kunnossapitopalveluiden tarjoajista. Sen laaja valikoima sisältää mm. täyden palvelun kumppanuussopimukset, ennakoivan kunnossapidon, jälkiasennukset, korjauspalvelut, konesiirrot sekä paikan päällä annettavan tuen kaiken tyyppisille ja -merkkisille työstökoneille sekä muille teollisuuden tuotantolaitteille.

Lue meistä lisää: www.konecranes.com/fi

Haemme kunnossapitopäällikköä tuotanto- ja työstökoneiden kunnossapitoon kiinteään asiakaspisteeseemme Vantaan Hakkilaan.

KUNNOSSAPITOPÄÄLLIKKÖ, tuotanto- ja työstökoneet

Kunnossapitopäällikön tehtävät ovat vaihtelevat: vastaat alueesi operatiivisen toiminnan ohjaamisesta, kuten töiden suunnittelusta, järjestelystä sekä päivittäisestä asiakasyhteistyöstä. Lisäksi tuet oman alueesi kunnossapitoa ostoon ja tilauksiin liittyvissä tehtävissä.  

Tärkeimmät tehtävät ja vastuut tässä roolissa: 

  • esimiehenä toiminen noin viidelle toimipisteessä kiinteästi työskentelevälle asentajalle
  • Tehtaan kunnossapitotöiden suunnittelu, töiden etenemisen valvonta ja raportointi
  • Oman tiimisi töiden työturvallisuuden ja laadullisten mittarien johtaminen.
  • Asiakastyytyväisyyden varmistaminen
  • Oman vastuualueesi toiminnan jatkuva kehittäminen
  • Osallistuminen asiakkaan tuotannon virtaustehokkuuden jatkuvaan parantamiseen LEAN-filosofian periaatteiden mukaisesti kunnossapidon näkökulmasta

Miksi meille? 
Tässä tehtävässä sinulla on mielenkiintoinen ja vaihteleva työnkuva missä yhdistyy muun muassa tiimityö ja kunnossapitotoiminnan tuloksellinen johtaminen sekä asiakkaan tuotannon virtaustehokkuuden jatkuva parantaminen. Työskentelet lähellä päivittäistä, konkreettista tekemistä, mutta pääset ottamaan myös vastuuta laajempien kokonaisuuksien kehittämisestä yhdessä asiakkaan ja esimiehesi eli alueen huoltopäällikön kanssa. Meillä sinulla on tukenasi asiantunteva tiimi ja työstökonehuollon tuotelinjan organisaatio, jonka kanssa ratkoa haasteita ja kehittää tekemistämme edelleen. Konecranes työnantajana tarjoaa mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen sekä erilaisia henkilöstöetuja ja koulutusmahdollisuuksia kiinnostuksesi mukaan. 

Haluatko tutustua paremmin Konecranes työstökonehuoltoon? Lue lisää:  

Mitä odotamme sinulta: 
Työssä onnistumisen edellytyksenä on soveltuva tekniikan alan koulutus (esim. sähkö/automaatio, mekaniikka tai tuotantotekniikan insinöörin tutkinto tai muu vastaava pohjakoulutus), jonka lisäksi odotamme aiempaa tiiminvetäjä/esimiestyökokemusta sekä osaamista ja näkemystä teollisuuden kunnossapitotöistä. Eduksi katsotaan myös aiempi kokemus esimerkiksi hitsauskoneiden, robottien, työstökoneiden ja muiden konepajaympäristön koneiden huoltamisesta sekä Lean-filosofian periaatteiden tunteminen.

Sovit tiimimme, mikäli olet joustava, suunnitelmallinen, oma-aloitteinen ja kykenet toimimaan asiakaslähtöisesti myös painetilanteissa. Erinomaiset yhteistyötaidot niin asentajien, asiakkaiden kuin muidenkin sidosryhmien kanssa sekä periksiantamaton ja ongelmia ratkova asenne, ovat tärkeitä työkaluja tässä työssä. 

Tiedustelut ja hakuohjeet:

Emme käytä hakuaikoja ja toivomme sinun jättävän hakemuksesi mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa yhteistyökumppanimme Mentekin konsultti Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi

Hae paikkaa ilmoituksen ylä- ja alalaidassa olevaa hae tätä paikkaa -nappia painamalla. Ilmoitathan hakemuksesi yhteydessä myös alustavan palkkatoiveesi. Tervetuloa mukaan rekrytointiprosessiin!

 

Mentek Advisors on rekrytointi-, suorahaku- ja valmennuspalveluita tarjoava asiantuntijayritys, joka yhdistää osaajat ja yritykset sekä verkostot vaikuttavalla tavalla. Tarjoamme palveluitamme modernin teknologian tukemana kaikkialla Suomessa. Mentek tulee sanoista menestyksen tekijä. Yritysten ja yhteisöjen menestyksen takana on aina menestyksen tekijä, ihminen. Kun menestyksen tekijät rekrytoidaan heille soveltuviin ja merkityksellisiin työtehtäviin, toisiaan täydentäviin työyhteisöihin ja kannustavan johtamiseen piiriin, syntyy menestystarinoita. Mentekillä missiomme on mahdollistaa menestys auttamalla menestyksen tekijöitä ja yrityksiä löytämään toisensa sekä yhdistämään heidän päämääränsä yhteiseksi tulevaisuudeksi. Olemme tukena myös muutostilanteissa, kun yksilö tai yritys kohtaa haasteita. www.mentek.fi

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva / vakituinen

Konecranes Finland Oy

Sijainti: Hakkila, Vantaa
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!