Kuntoutuslääkäri

Haemme Coronaria Verve Helsinkiin 
KUNTOUTUSLÄÄKÄRIÄ

Missiomme on tukea ihmisiä kohti mielekästä arkea sekä pääsemään ja palaamaan työelämään sekä pysymään siellä.

Asiakkaamme ovat joko jo pitkään työelämässä olleita, joilla sairastuminen, vammautuminen tai hankaloitunut terveydentila aiheuttaa työkyvyn menettämisen uhan tai vasta työuransa alussa olevia henkilöitä, jotka eivät ole vielä päässeet työelämään tai opiskelujen alkuun. Asiakkaamme ohjautuvat meille ammatilliseen kuntoutukseen pääasiassa Kelalta, mutta myös työterveyshuolloista, TE-palveluista, kuntien työllisyyspalveluista sekä työeläke- ja vahinkovakuutusyhtiöiltä. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa saamme aikaan ammatillisia ratkaisuja, jotka mahdollistavat työnteon sairaudesta tai vammasta huolimatta. Teemme tiivistä yhteistyötä työnantajakentän, kuntoutus- ja hoitotahojen, oppilaitosten sekä muun verkoston kanssa. 

Haemme työryhmäämme lääkäriä, jonka tehtävänä on selvittää asiakkaiden fyysistä ja psyykkistä työ- ja toimintakykyä sekä ottaa kantaa asiakkaan kuntoutustarpeisiin. Lääkäri toimii tiiviissä yhteistyössä moniammatillisen työryhmän kanssa, johon kuuluvat ammatillinen kuntoutusohjaaja, sosionomi, psykologi, fysioterapeutti, toimintaterapeutti ja tarvittaessa muita työntekijöitä. Yksilöllisissä keskusteluissa asiakas saa tukea ammatillisen kuntoutussuunnitelman laatimiseen sekä lääkinnällisen kuntoutuksen mahdollisuuksien selvittämiseen.

Palveluvalikoimamme on laaja, mikä takaa myös lääkärille monipuolisen tehtäväkentän. Lääkärin pääasiallinen toimenkuva sijoittuu Kelalle tuottamaamme ammatillinen kuntoutusselvitys -palveluun. Muita palveluita ovat TAITO-kuntoutus, työssä olevien Kiila-kuntoutus, nuorten ITU-kurssit sekä työ- ja toimintakyvyn arvioinnit. Lopullinen työnkuva muotoutuu lääkärin osaamisen, pätevyyden ja intressien perusteella. Työryhmään kuuluu kolme lääkäriä. Hyvä tausta tehtävään on esim. yleislääketieteen tai työterveyshuollon erikoislääkäri. 

Tarjoamme sinulle näköalapaikan ammatillisen kuntoutuksen työhön alan johtavassa ja kasvavassa organisaatiossa, kattavan perehdytyksen sekä kollegiaalisen tuen. Yhdessä työtä kehittämällä takaamme työn sujuvuuden ja hyvinvoinnin. 

Työsuhde on vakituinen, osa- tai kokoaikainen ja se voi alkaa sopimuksen mukaan. Helsingin toimipaikkamme sijaitsee Itä-Pasilassa lähellä juna-asemaa, muut toimipaikkamme sijaitsevat Espoon Tapiolassa ja Vantaan Tikkurilassa.   

Toivomme hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveen kera 31.7.2022 mennessä. 

Lisätietoja: 
Kuntoutuspäällikkö Outi Ripatti 
p. 040 5469 139, outi.ripatti@coronaria.fi   

Katso myös Coronaria Vervessä erikoistuneen lääkärin haastattelu: Linkki haastatteluun
 

Haku alkaa ja päättyy

Coronaria Verve

Verve on valtakunnallinen työelämää, yrityksiä ja kuntoutujia tukeva monipuolinen asiantuntija. Ammatillisen kuntoutuksen avulla tuemme ihmisiä pääsemään ja palaamaan työhön, sekä jaksamaan siellä paremmin. Tarjoamme vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta ja terapiapalveluita heikentyneen toimintakyvyn ja arjessa selviytymisen tueksi. Työpaikoilla valmennamme yksilöitä ja esimiehiä liiketoiminnan uudistuvissa tilanteissa. 1.4.2022 alkaen toteutamme ammatillista kuntoutusta, terapiapalveluita ja työpaikkojen valmennusta Coronaria Terameri Oy:n nimellä. Olemme osa laajempaa kuntoutuksen moniammatillista osaajaverkostoa, Verve-ryhmää ja Coronaria-ryhmää. Tarjoamme uramahdollisuuksia yli 20 paikkakunnalla.

Puhelin: 044 463 6000

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!