Kuorma-autonkuljettaja elintarvikejakeluun(Turku)

Haemme asiakkaallemme Turun talousalueelle kuorma-auton kuljettajia.

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

Tehtävänkuvaus

Haemme asiakkaallemme Turun talousalueelle kuorma-auton kuljettajaa elintarvikekuljetuksiin. Työvuorot alkavat 04:00 aamulla ja töitä on 4-5 päivää viikossa. Työvuorojen kesto on 8-12h. Työvuoroja on satunnaisesti myös viikonloppuisin. Asiakkaamme hakee vakituiseen työsuhteeseen kuljettajaa, ja hyvällä tyypillä on mahdollisuus vakinaistua 4 kuukauden työskentelyn jälkeen. Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten laita hakemuksesi pikimmiten!

Toivomme sinulta

Sinulla on aikaisempaa kokemusta kuljetusalalla toimimisesta. Olet työssäsi tarkka, huolellinen ja aktiivinen. Huolehdit autosta kuin omastasi, osallistut kuorman purkuun ja pärjäät ajoittain raskaassa työssä. Osaat organisoida työsi ja pysyt annetussa aikataulussa. C-ajokortti ja voimassa olevat ammattipätevyydet vaaditaan.

Työtehtävät

Tehtäviisi kuuluu kuorma-auton kuljettaminen Turussa sekä lähitienoolla.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen AKT palkkauksen, sekä mahdollisuuden vakinaistua asiakkaalle. Löydät meiltä aina jatkoa edelliseen pestiin, ja kauttamme on useasti päädytty asiakasyrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Hae heti klikkaamalla painiketta "Hae työpaikkaa". Muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä lähettämällä meille sähköpostia, tai soittamalla arkisin 0453501455. Hakuprosessista vastaa Laura Österlund.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! Anna meidän siis auttaa uuden työn löytämisessä, ja navigoi sivullemme https://www.contiopalvelut.fi/tyonhakijalle, täytä lyhyt lomake, ja kerro mielenkiinnon kohteistasi!

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

Contio Henkilöstöpalvelut

Puhelin: 0453501455
Sähköposti: rekry@contiopalvelut.fi
Sijainti: Yliopistonkatu 31
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!