Kuorma-autonkuljettaja tuurauksiin

Etsimme asiakkaallemme Joensuuhun KUORMA-AUTONKULJETTAJAA!

Hakijalta odotamme seuraavia taitoja:

  • C- korttia ja ammattipätevyyttä
  • Aikaisempaa kokemusta kuljettajan tehtävistä
  • Reipasta työotetta ja kykyä tarttua hommiin!

Työtä on tarjolla asiakkaan tarpeen mukaisesti, pitkälti poissaolojen ja lomien tuurauksissa kesän ajalla.

Työt ovat pääasiassa Joensuun keskustan alueella. Hommat tulevat alkamaan palkallisella perehdytyksellä toukokuun loppupuolella.

Kuinka haen tehtävään?

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi työpaikkailmoituksen kautta mahdollisimman pian! Kerrothan hakemuksessasi aikaisemmasta työhistoriastasi ja osaamisestasi. Pätevälle kuljettajalle voi töitä olla tarjolla kesän jälkeenkin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Santeri Roivainen (santeri.roivainen@sol.fi)

Haku alkaa ja päättyy

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sähköposti: santeri.roivainen@sol.fi

Logo

Kuorma-autonkuljettaja tuurauksiin

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!