Kuorma-autonkuljettaja

SOL Henkilöstöpalvelut Oy
01700
Määräaikainen
Haku alkaa ja päättyy

Etsimme asiakasyrityksellemme KUORMA-AUTONKULJETTAJAA!

Tällä hetkellä Espoossa ja Vantaalla oleville rakennustyömaille etsimme asiakasyrityksellemme kuorma-autonkuljettajaa maansiirto tehtäviin.

Odotamme hakijalta kuorma-autonkuljettajan pätevyyttä (C-ajokortti) ja reipasta asennetta. Etsimme työteliästä tyyppiä, jolta löytyy jo jonkin verran ajokokemusta. Saat työhön kattavan perehdytyksen, joten laita rohkeasti hakemusta tulemaan! 

Työ alkaa mahdollisimman pian ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja työstä antaa Palvelupäällikkö Jan Lehtonen 040 915 3684 sähköpostitse jan.lehtonen@sol.fi.

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Ota yhteyttä:

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!