Kuorma-autonkuljettaja

Etsimme asiakkaallemme Kajaaniin KUORMA-AUTONKULJETTAJAA!

Hakijalta odotamme seuraavia taitoja:

  • C- korttia ja ammattipätevyyttä
  • Aikaisempaa kokemusta kuljettajan tehtävistä
  • Reipasta työotetta ja kykyä tarttua hommiin!

Tehtävä on pitkälti jakelutyötä yritysasiakkaille. Työtä on tarjolla asiakkaan tarpeen mukaisesti, alkuun poissaolojen ja lomien tuurauksissa.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kuinka haen tehtävään?

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi työpaikkailmoituksen kautta mahdollisimman pian! Kerrothan hakemuksessasi aikaisemmasta työhistoriastasi ja osaamisestasi. Pätevälle kuljettajalle voi töitä olla tarjolla pitkäksi aikaa!

Lisätietoja tehtävästä antaa Santeri Roivainen (santeri.roivainen@sol.fi)

Haku alkaa ja päättyy

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sähköposti: santeri.roivainen@sol.fi

Logo

Kuorma-autonkuljettaja

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!