Kuorma-autonkuljettajia kesäksi

Oletko BC-kortilla varustettu innokas ja asiakaspalveluhenkinen kuljetusalan ammattilainen? Etsimme nyt asiakasyrityksellemme KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ KUORMA-AUTONKULJETTAJIKSI. Työt alkavat touko-kesäkuussa. Töitä on elo-syyskuulle. Työ on kaksivuorotyötä ja sitä tehdään pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin klo 6-18 välisenä aikana. Työpäivät ovat kestoltaan 7-10 tuntia ja 35-40h viikossa. Tehtäviisi kuuluu tavarajakelua yrityksiin sekä pakettiautomaatteihin Oulun seudulla. Työsuhde alkaa kattavalla perehdytyksellä.

Odotamme sinulta voimassa olevaa kuljettajan ammattipätevyyttä ja BC-korttia. Digipiirturikortti katsotaan eduksi, mutta sen voit hankkia valintasi varmistuttua. Toivomme sinulta reipasta asiakaspalveluhenkistä asennetta työhön, omaat riittävän fyysisen kunnon pakettien käsittelemiseen sekä tiimityöskentelytaitoja. Työturvallisuuskortti ja kokemus kuljettajan työstä katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle vapaan ja itsenäisen työn tiiviissä porukassa, jossa vallitsee hyvä yhteishenki! Pääset ajamaan uudella kalustolla ja saat työsi tueksi modernit työvälineet. Palkkaus on AKT:n työehtosopimuksen mukainen.

Kiinnostuitko? Vastaan mielelläni kysymyksiin. Tavoitat minut arkisin klo 10-15 numerosta 050 550 8682 / sähköpostitse anne.niskajarvi@sol.fi. Haastattelemme jo hakuaikana, joten mikäli kiinnostuit, niin toimi nopeasti.

Lähetäthän hakemuksen hakujärjestelmämme kautta. Emme voi käsitellä sähköpostihakemuksia.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kokopäivätyö

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 0505508682
Sähköposti: anne.niskajarvi@sol.fi

Logo

Kuorma-autonkuljettajia kesäksi

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!