Kuraattori

Oletko tiimityöskentelijä ja valmis haasteisiin ammatillisen koulutuksen vauhdikkaassa maailmassa? 

Haemme nyt osaavaan joukkoomme Taitotaloon Helsingin Pitäjänmäelle 

kuraattoria työskentelemään aikuisten kotoutumiskoulutuksen opiskelijoiden kanssa

Kuraattorina työskentelet aikuisten kotoutumiskoulutuksen opiskelijoiden tukena. Opiskelijat suorittavat kotoutumiskoulutuksen päättövaiheen opintoja ja suuntaavat jatkopolullaan joko ammatilliseen koulutukseen tai suoraan työelämään. Tehtävässäsi tuet ja autat aikuisopiskelijoita sosiaalityön keinoin tarpeen mukaan. Teet yhteistyötä kouluttajien sekä opiskelijoiden ohjauksessa mukana olevien opinto-ohjaajan ja erityisopettajan kanssa. Osallistut myös yhteisöllisen opiskelijoiden tuen suunnitteluun ja toteutukseen.

Edellytämme sinulta

 • oppilas- ja opiskelijahuoltolain (1287/2013) 7 § mukaista kuraattorin pätevyyttä 
 • vähintään yhden vuoden (= 12 työskentelykuukautta) kokemusta kuraattorin tehtävistä siten, että ainakin osa ohjattavista henkilöistä on ollut aikuisia maahanmuuttajia
 • hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn sekä motivoivan toimintaympäristön. Taitotalossa voit kehittää omaa osaamistasi ja osallistua organisaatiomme toimintojen innovatiiviseen kehittämiseen. Nyt sinulla on erinomainen mahdollisuus päästä näyttämään osaamisesi aikuiskoulutuksen näköalapaikalla!
Yhteiset arvomme ovat merkityksellisyys, luotettavuus, yhteistyö sekä tahto kehittyä. Toivomme niiden osuvan myös sinun arvomaailmaasi!  

Työsuhde on sivutoiminen tuntityösopimus, työsuhteen alussa tuntimäärä on pieni, mutta se kasvaa kevään kuluessa. Tehtävä vakinaistetaan, jos markkinaoikeuden päätös koskien koulutushankintaa on suotuisa. Tehtävä liittyy Uudenmaan ELY-keskuksen pääkaupunkiseudun kotoutumiskoulutuksen puitehankintaan, jota koskee tällä hetkellä markkinaoikeuskäsittely. Noudatamme Ammatillisen aikuiskoulutuskeskusten työehtosopimusta.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 11.12.2022. Toimi nopeasti, sillä luemme hakemuksia jo hakuaikana ja etenemme haussa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa koulutuspäällikkö Tea Berndtson, tea.berndtson@taitotalo.fi, tai 020 7461 433 (29.11. klo 9–11 ja 1.12. klo 14–16). 
 

Hakuaika alkaa:

Taitotalo

Taitotalo - innostuksesta osaamiseen

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa 1.1.2020. Laitamme likoon kaiken kokemuksemme, koulutamme ja valmennamme rohkeita työelämän osaajia. Meiltä löydät lähes 90 tutkintoa, yli 60 ammatillista sertifikaattia ja reilut 600 eri ammattialojen lyhytkoulutusta. Ammatillisen aikuiskoulutusalan suurimpana toimijana meillä on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa.

Taitotalon koulutukset on suunniteltu siten, että opiskelu on yhdistettävissä kiireiseen elämänrytmiin. Järjestämme koulutusta ja valmennusta päivisin, iltaisin sekä verkossa.

Asiakkuudenhoitomallissamme on panostettu siihen, että yrityksillä ja opiskelijoilla on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön osaamistaan. Autamme määrittelemään liiketoimintastrategiasta johdetut osaamistarpeet. Me voimme myös toteuttaa ne!

Tutustu Taitotaloon työnantajana täältä.

Sähköposti: rekrytointi@taitotalo.fi
Sijainti: Valimotie 8

Taitotalon henkilöstöedut

 • 7,5 viikkoa vuosilomaa (Sivistan tes, täydellä lomakertymällä)
 • ePassi  liikuntaan, kulttuuriin tai hyvinvointiin 
 • Kuntosali Valimotiellä, ohjattua henkilöstöliikuntaa
 • BreakPro taukoliikuntaohjelma
 • Työhyvinvointiryhmä Tarmo tukemassa työhyvinvointia ja tempauksia 
 • Merkkipäivämuistamiset (50v., 60v., eläke)
 • Joustavat työjärjestelyt
 • Tuettu lounasruokailu
 • Hyvätasoiset ravintolat kampuksilla
 • Tavallista laajempi työterveyshuolto
 • Pysäköintimahdollisuus talossa
 • Jatkuva osaamisen kehittämisen tuki
Logo

Kuraattori

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!