Kuvataiteen opettaja, Aino ja Oiva -taidelinja

STEP-koulutus
Järvenpääntie 640
Osa-aikainen, määräaikainen
Hae tähän työpaikkaan
Haku alkaa ja päättyy

Olisitko sinä sopiva henkilö meidän joukkomme?

Haemme STEP-koulutuksen Järvenpään kampukselle osa-aikaista kuvataiteen opettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen lukuvuoden 2022-2023 loppuun asti. Työ alkaa 9.1.2023.

Tehtävään kuuluu kuvataiteen opettajan tehtävät ensisijaisesti kansanopiston erityistä tukea tarvitsevien nuorten aikuisten Aino ja Oiva -taidelinjalla. Tehtävässä on mahdollisuus päästä opettamaan kuvataidetta myös aikuisten perusopetuksessa. Opetusta on noin 5-10 tuntia / viikko. 

Palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa, joka on enintään puolet työsuhteen kestosta.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi meille heti tänään, mutta kuitenkin viimeistään 11.12.2022. Haastattelemme ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Meri-Tuuli Koistiola, 040 4849 132 / meri-tuuli.koistiola@step.fi ja linjan vastuuopettaja Katja Kaulanen, 040 4827 953 / katja.kaulanen@step.fi 

 

Etsimämme henkilö

Etsimme tehtävään innostavaa opettajaa, jolla on aiempaa kokemusta työskentelystä kuvataiteen parissa. Lisäksi edellytämme joustavuutta, positiivista työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja. Arvostamme kokemusta työskentelystä erityistä tukea tarvitsevien kanssa ja aitoa ihmisyyden kohtaamista sekä kehitysmyönteisyyttä ja rohkeutta tarttua uusiin asioihin. Vastineeksi tarjoamme lämminhenkisen ilmapiirin ja tukevan työyhteisön sekä kauniin ympäristön työnteolle.

Kelpoisuus määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti. Ei haittaa, jos opintosi ovat vielä kesken.

STEP-koulutus

TULE SELLAISENA KUIN OLET!

STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus, ja kuuluu Kirkkopalvelut-konserniin. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle, ja on kasvatus- ja ohjausalan suurin kouluttaja Suomessa. Oppilaitoksen vapaan sivistystyön lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita vuosittain. Kampukset sijaitsevat Järvenpäässä, Kaustisella, Lapualla, Pieksämäellä, Ruokolahdella ja Uudessakaarlepyyssä. Kampusalueiden ulkopuolella ammatillista koulutusta on tarjolla lisäksi 18 paikkakunnalla: Helsinki, Tampere, Espoo, Seinäjoki, Jyväskylä, Lappeenranta, Kuopio, Joensuu, Savonlinna, Kouvola, Porvoo, Pori, Kauniainen, Kauhajoki, Kirkkonummi, Riihimäki, Janakkala ja Hollola. STEP-koulutuksen liikevaihto vuonna 2020 oli runsaat 21 miljoonaa euroa. Työntekijöitä on 180.

Kirkkopalvelut ry on seurakuntien ja kristillisten toimijoiden valtakunnallinen yhteistyö- ja palvelujärjestö, hyvinvointi- ja koulutuspalvelujen tuottaja sekä hyväntekeväisyystoimija.STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus. Päiväkoti Valona toimii Järvenpäässä ja lastenkoti Valona Pieksämäellä. Valona Vanhuspalvelut tarjoaa tehostetun palveluasumisen hoitopaikkoja ikäihmisille Pieksämäellä. Organisoimme Yhteisvastuukeräys- ja Seurakuntavaalikampanjan sekä Kotimaanapu.fi-, Ruoka-apu.fi- ja Vapaaehtoistyo.fi -palvelut. Järjestämme Kirkkopäivät ja Tiekirkko-toimintaa.

Ota yhteyttä:

Logo

Kuvataiteen opettaja, Aino ja Oiva -taidelinja

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!