Kylmäasentaja, projektit

Caverion Suomi Oy, Tampere

Etsitkö vastuullista ja luotettavaa työnantajaa, joka panostaa työssä viihtymiseen ja työntekijöiden hyvinvointiin?  Toimintamme laajetessa etsimme kylmäasentajia tiimimme vahvistukseksi Tampereelle. Työpäiväsi pitävät sisällään kylmälaitteiden asennus-, huolto- ja korjaustöitä vaihtelevissa asiakaskohteissamme teollisuuslaitoksista liikekiinteistöihin. Meillä on rento työyhteisö ja hyvä tekemisen meininki - oletko uusin vahvistuksemme?

Tarjoamme

Ihmiset eli caverit ovat toimintamme sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Tarjoamme mielenkiintoisen ja sopivasti haastavan tehtävän, ja tukenasi on ammattitaitoinen tiimi. Caverionin työntekijänä sinulla on käytössäsi kattavat henkilöstöedut, kuten liikuntaetu, laajat työterveyspalvelut sekä koulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/ 

Odotamme

Toivomme sinulta löytyvän kylmäasentajan perustutkinnon ja muutaman vuoden työkokemuksen alalta. Katsomme eduksesi yli 3kg kylmäluvat sekä ilmastointijäähdytys- ja CO2-kokemuksen. Viihdyt tehtävässä, mikäli olet oma-aloitteinen, vuorovaikutustaitoinen ja omaat hyvän tilannetajun vaihtuviin asiakastilanteisiin. Tehtävässä tarvitset ajokorttia sekä sujuvaa suomen kielen taitoa, englannin kielen taidon katsomme eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Huoltopäällikkö Mikko Pukki p. 0504725337 tai sähköpostitse mikko.pukki@caverion.com.

Hae tehtävää 31.10.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Haku alkaa ja päättyy

Caverion Suomi Oy

Caverion on älykkään ja kestävän rakennetun ympäristön asiantuntija, joka mahdollistaa suorituskykyä ja ihmisten hyvinvointia. Asiakkaat voivat luottaa osaamiseemme kiinteistöjen, infrastruktuurin, teollisuuslaitosten ja teollisten prosessien koko elinkaaren ajan: perus- ja älyteknologioiden asennuksesta sekä huollosta ja kunnossapidosta palvelujen johtamiseen sekä asiantuntija- ja suunnittelupalveluihin ja digitaalisiin ratkaisuihin. Palvelemme asiakkaitamme 10 maassa, Pohjois- ja Keski-Euroopassa, lähes 14 500 caverimme voimin. Liikevaihtomme vuonna 2022 oli yli 2,3 miljardia euroa. Caverionin osake on listattu Nasdaq Helsingissä. 

 

www.caverion.fi @CaverionSuomi 

#BuildingPerformance #NäinSyntyyEnergiaviisaus #Caverion

Puhelin: 0504725337
Sähköposti: mikko.pukki@caverion.com
Sijainti: Kuoppamäentie 1, Tampere
Logo

Kylmäasentaja, projektit

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!